În Drumul Taberei demarează ansamblul Grünenpark, cu 85 apartamente construite la standarde germane

0
1887

Ansamblul Grünenpark, din Drumul Taberei oferă un loc de parcare gratuit, pentru cumpărătorii de la TNI ediția de toamnă 2016

 

Esop Consulting aduce în premieră la TNI (Târgul Național Imobiliar) ediția de toamnă 2016 ansamblul Grünenpark, cu 85 de apartamente, construit la standarde germane: clădiri trainice, de talie mică, cu patru etaje, rezistente la cutremur, cu facilități occidentale, precum ascensoare, spălătorii și uscătorii pentru fiecare scară, locuri de parcare subterane și supraterane, boxe pentru depozitare, cameră gunoi echipată în conformitate cu regulile sanitare (aer răcit, apă, canal) etc.

 

Grünenpark se adresează atât celor care locuiesc în blocurile vechi din Bucuresti și care doresc să facă un pas înainte în privința calității spațiului locativ și a traiului de zi cu zi, cât și celor care nu au o proprietate în București și care doresc să aibă propria locuință într-un imobil cu regim de înălțime mic, construit într-o zonă de vile. Drumul Taberei este un cartier liniștit, prin excelență rezidențial, unde există o infrastructură socială completă, în special pentru familiile cu copii, aici fiind numeroase școli și grădinițe bune, de stat și private, magazine și restaurante. Din primăvara viitoare, locuitorii din zonă vor avea și acces la metrou, urmând a se da în folosință o stație aflată în lucru chiar în apropierea ansamblului Grünenpark, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International

 

Grünenpark este un complex rezidențial în care sunt de vânzare de la garsoniere și apartamente de două camere, cu suprafețe între 37 și 65 mp, care se încadrează în programul Prima casă, la apartamente de trei și patru camere, cu suprafețe cuprinse între 76 mp și 135 mp. Garsonierele au suprafețe cuprinse între 37 și 44 mp, apartamentele de două camere între 51 și 65 mp, apartamentele de trei camere între 76 și 100 mp, iar apartamentele mari de patru camere au o suprafață de peste 110 mp.

 

Locuințele vor avea ca finisaje vopseluri lavabile, parchet, gresie porțelanată în băi, bucătării, faianță în bucătărie, iar pereții despărțitori vor fi realizați din zidărie de cărămidă Porotherm.

Apartamentele vor avea și centrale proprii, radiatoare de oțel, obiecte sanitare, tâmplărie interioară din lemn și ușă metalică la intrare, contorizare individuală pentru apă rece menajeră.

 

Ansamblul se află în zona Drumul Taberei- Valea Oltului, într-o zonă de vile, în apropiere de viitoarea stație de metrou Valea Ialomiței, care se va da în folosință în primăvara viitoare. În proximitate se află două grădinițe (una la trei minute de mers pe jos și una la cinci minute) și trei școli, dar și magazine – un Lidl, un Mega Image și un Kaufland.

 

Prețurile pe metru pătrat variază între 800 și 1.000 euro/mp, TVA inclus, în funcție de finisajele alese și modalitatea de plată.

 

În perioada TNI ediția de toamnă 2016, care se va desfășura la Palatul Parlamentului, sala Unirea, între vineri 30 septembrie și duminică 2 octombrie, cumpărătorii vor primi un voucher care le oferă un loc de parcare gratuit, dacă semnează un precontract până la finalul lunii octombrie 2016.

 

 

Despre ESOP Consulting l CORFAC International

 

ESOP este unul dintre principalii consultanţi imobiliari ce lucrează de 14 ani în piaţa birourilor si pe piaţa rezidenţială. ESOP este lider pe segmentul închirierilor de birouri către companii medii, oferind soluţii atât companiilor medii şi mari care se află în expansiune sau doresc  optimizarea costurilor cu chiria, cât şi start-up-urilor româneşti şi reprezentanţelor străine care deschid filiale în România.

Incepand cu 2013, ESOP activează în asociere cu CORFAC International – Corporate Facility Advisors – o alianţă de companii imobiliare antreprenoriale angajate să ofere servicii de calitate la nivel local, naţional şi international. Prin apartenenţa ca Membru Principal la FIABCI (Federaţia Imobiliară Internatională) – şi prin firmele independente afiliate din pieţe-cheie din înteaga lume, CORFAC International oferă servicii imobiliare cu o acoperire în 61 de locaţii din America de Nord şi în peste 65 de alte ţări pe plan mondial. În cifre – peste 8.500 de tranzacţii anual, cuprinzând 55 mil mp şi evaluate la peste 5,2 miliarde $.

ESOP Consulting/CORFAC International  poate oferi soluţii pentru orice tip de firmă, accesând cea mai mare bază de date în care se află 760 de centre de afaceri și  peste 2.000 de vile, adică peste două milioane mp de spații de birouri. ESOP a asistat de-a lungul timpului companii de talie medie și mare care au tranzacționat peste 330.000 mp de spații de birouri, printre companiile care și-au relocat sediul de-a lungul timpului prin ESOP se numără: ENEL, IPSOS Interactive Services, KONICA MINOLTA, MEGA IMAGE, SBS Broadcasting, LUGERA & MAKLER şi alţii

 

PENTRU DETALII SUPLIMENTARE:

Maria Neda,

 PR&Media Coordinator,

0737.88.88.70,

0730.55.22.11,

maria @mediapr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here