În doar o lună de la începerea vânzărilor, 25% din apartamentele ansamblului North Avenue by A|B Imobiliare au fost (pre)contractate

0
786

București, 29 august 2022: A|B Imobiliare anunță că pentru circa 25% din apartamentele disponibile spre vânzare în cadrul ansamblului rezidențial North Avenue, din Capitală, au fost semnate rezervări sau antecontracte de cumpărare – în aproximativ o lună de la lansarea oficială a vânzărilor. North Avenue by A|B Imobiliare este un complex rezidențial exclusivist, situat în nordul Bucureștiului, în zona Voluntari-Pipera.

 

Amplasat pe un teren de peste 12.000 de metri pătrați, proiectul dezvoltat de A|B Imobiliare va fi alcătuit din două imobile rezidențiale, structurate pe un regim de înălțime P+5E+6R+7R. Acestea vor avea un total de 101 apartamente – cu două, trei și patru camere, dar și penthouse-uri mai spațioase. În momentul de față, ambele blocuri cuprinse în proiect se află în construcție, termenul de finalizare pentru acestea fiind prevăzut pentru luna decembrie a anului 2023.

 

„Interesul crescut de care s-a bucurat – și continuă să se bucure – ansamblul North Avenue, chiar imediat după demararea oficială a vânzărilor, reprezintă o importantă confirmare pentru noi: ne arată că avem un concept cu adevărat exclusivist, ce reușește să răspundă așteptărilor ridicate ale segmentului de public căruia se adresează. Credem că acesta captează atenția cumpărătorilor, persoane cu venituri superioare, atât prin factorul localizare (datorită proximității față de polul de business al Bucureștiului), cât și prin conceptul arhitectural deosebit și calitatea superioară a materialelor și dotărilor incluse în proiect.”

 

Costina Petrescu, CEO ImoPR, promotor exclusiv al North Avenue by A|B Imobiliare

 

Apartamentele cu două camere din cadrul ansamblului vor avea suprafețe cuprinse între aproximativ 64 și 99 de metri pătrați, cele cu trei camere se vor încadra între circa 91 și 197 de metri pătrați, iar cele cu patru camere, între 192 și 205 metri pătrați. Cele trei penthouse-uri, pe de altă parte, sunt desfășurate pe 2 etaje și au suprafețe cuprinse între 487 și 503 metri pătrați. Toate apartamentele sunt prevăzute cu terase spațioase, chiar două per unitate locativă, suprafețele acestora ajungând până la 89 de metri pătrați.

 

„Dincolo de calibrarea suprafețelor și compartimentarea apartamentelor, dezvoltatorul A|B Imobiliare a acordat o atenție deosebită spațiilor de relaxare – știind că acestea vor contribui în mod decisiv la conturarea unui stil de viață la standarde cu adevărat «de lux». Pe lângă terasele generoase, ce vor spori confortul rezidenților, în proiect a fost inclus și un parc privat, perfect pentru petrecerea timpului în aer liber, în proximitatea casei. Asta pentru că, în mod evident, experiența pandemiei ne-a învățat că zonele verzi ample reprezintă o componentă absolut necesară a unui ansamblu rezidențial nou – cu atât mai mult a unuia din categoria high-end.”

 

Costina Petrescu, CEO ImoPR, promotor exclusiv al North Avenue by A|B Imobiliare

 

În corelație cu finisajele de calitate net superioară, fiecare apartament va dispune de sistem smart home și sistem de încălzire prin pardoseală. În plus, proprietarii vor putea achiziționa una dintre cele 20 de boxe de depozitare incluse în proiect. Ambele blocuri vor avea fațadă ventilată, soluție recunoscută pentru faptul că încetinește considerabil degradarea în timp a exteriorului clădirilor. Printre facilitățile North Avenue by A|B Imobiliare se numără cele 123 de locuri de parcare, spațiile verzi extinse (un total de peste 1.100 de metri pătrați, incluzând parcul privat), serviciile de concierge, dar și componenta de servicii, reprezentată de sala de sport și cafeneaua de lux ce vor fi incluse în proiect.

 

Despre North Avenue by A|B Imobiliare

North Avenue by A|B Imobiliare este un ansamblu exclusivist, amplasat în zona de nord a Capitalei, al unui dezvoltator cu capital 100% autohton, ce își propune să ridice ștacheta calității oferite pe piața rezidențială de lux din Capitală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here