In 2.952 de unitati de invatamant cursurile au fost suspendate. Afla in ce judete scolile sunt inchise pana la finalul saptamanii

0
842
locuri-de-clasa-libere-amfiteatru

locuri-de-clasa-libere-amfiteatruCursurile sunt suspendate joi in 2.952 de unitati de invatamant, in judetele Iasi, Buzau si Vrancea fiind inchise toate scolile, a anuntat Ministerul Educatiei.Potrivit situatiei inregistrate pana la ora 10.00,

in judetele Iasi, Buzau si Vrancea cursurile sunt suspendate integral pana la sfarsitul saptamanii, iar in judetele Braila si Calarasi raman inchise joi doar scolile din mediul rural, deciziile fiind luate pe plan local, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS).

Joi sunt inchise 2.952 de unitati de invatamant, fata de 6.667 in ziua precedenta. in 15 judete activitatea unitatilor de invatamant se desfasoara normal, fata de noua in urma cu o zi, a precizat MECTS.in 12 judete sunt suspendate cursurile in mai putin de zece unitati de invatamant, sapte judete inregistreaza maximum o suta de unitati inchise, iar alte opt judete au peste o suta de unitati inchise.Ministerul Educatiei a precizat ca linia Tel Verde 0.800.816.ABC (ABC reprezintand indicativul telefonic al judetului) ramane in continuare la dispozitia parintilor pentru a afla in timp real situatia unitatilor de invatamant in care sunt inscrisi copiii lor.

Meteorologii au emis cod galben de ger pentru toata tara. Potrivit avertizarii, pana duminica, la ora 10.00, va fi ger in toata tara, mai ales in cursul noptilor si al diminetilor, cand temperaturile minime vor fi in general intre -25 si -15 grade, iar cele maxime diurne vor fi negative. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here