Impact Developer & Contractor deschide primul birou în Iași

0
1597

București, 24.02.2021: Impact Developer & Contractor, singurul dezvoltator imobiliar din România listat la Bursa de Valori București, continuă expansiunea la nivel național prin inaugurarea biroului din Iaşi, al cincilea din țară. Biroul va deservi coordonarea activităţilor de construcţie şi vânzare ale proiectului rezidențial Greenfield Copou, care urmează să fie demarat în acest an.

 

Amplasat în Moldova Center, noul birou Impact va funcţiona atât ca spaţiu de lucru şi întâlniri pentru echipa de proiect a ansamblului Greenfield Copou, alcătuită din proiectanți, project manager și constructori, dar şi ca birou de vânzări, de îndată ce lucrările de construcție vor începe.

 

Biroul întâmpină vizitatorii într-un cadru select, modern și o atmosferă primitoare, ce redau rafinamentul și confortul caracteristice viitorului ansamblu din cartierul Copou, una dintre cele mai atractive zone rezidențiale din Iași. Până la finalul anului, compania are în plan extinderea echipei din capitala Moldovei cu încă 5-7 angajaţi.

 

 „Inaugurarea biroului din Iași marchează o nouă etapă în expansiunea Impact la nivel național și, în același timp, ne aduce mai aproape de începerea primului nostru proiect rezidențial din regiunea Moldovei. Iașiul este unul dintre orașele țării care înregistrează cele mai ridicate niveluri ale cererii de locuințe, peste 60% din solicitări fiind îndreptate către unitățile noi, ceea ce creează un moment oportun pentru a intra pe piața imobiliară din Iași cu proiectul Greenfield. Viziunea noastră privind ansamblul Greenfield Copou este de a replica modelul de locuire al cartierului Greenfield Băneasa din Capitală, care se bucură de un succes continuu de la lansarea sa pe piață. Ne propunem să oferim comunității un standard de locuire occidental, într-un proiect cu facilități care fac diferența, păstrând direcția de dezvoltare sustenabilă abordată în cadrul ansamblurilor pe care le construim”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

 

Greenfield Copou va fi unul dintre cele mai mari proiecte de clădiri rezidențiale verzi din Iași, cu certificare BREEAM Excellent, fiind prevăzute soluții care asigură performanțe energetice ridicate, reducerea consumului de resurse și un mediu mai sănătos pentru rezidenți.

 

Construit pentru a se integra armonios în peisajul încărcat de istorie și în mediul natural al zonei Copou, ansamblul va avea o arhitectură elegantă, definită prin blocuri cu regim de înălțime redus, separate de spații verzi amenajate pe circa 40% din suprafață. Apartamentele vor beneficia de finisaje premium, terase spațioase și spații vitrate ample care favorizează iluminarea naturală pe parcursul zilei.

 

Ca răspuns la cerințele cumpărătorilor, care își doresc mai mult confort atât în locuință, cât și în afara acesteia, dezvoltatorul va aduce în cadrul proiectului un nivel al facilităților și serviciilor unic pe piața rezidențială locală. De la zone comerciale, zonă de wellness și sport, la spaţii de co-working și grădiniţă, facilitățile integrate ansamblului creează premisele pentru un stil de viață select și mai mult timp de calitate petrecut acasă, alături de cei dragi. Proximitatea față de obiective precum Grădina Botanică și Parcul Copou completează mixul de atribute ce vor face din Greenfield Copou noul reper al dezvoltărilor rezidențiale din Iași.

 

Proiectul a obținut recent avizul de oportunitate eliberat de Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (CTATU) a Primăriei Iași şi urmează să intre în etapa premergătoare celei de autorizare. Greenfield Copou va fi construit în trei faze, cu termen de finalizare în 2024.

 

Impact mai operează în prezent trei birouri în București – sediul central din cadrul Willbrook Platinum Business & Convention Center, birourile de vânzări Greenfield Băneasa și Luxuria Residence și unul în Constanța, dedicat proiectului Boreal Plus. Compania mizează pe expansiunea la nivel național în cele mai importante centre urbane din România.

 

Despre Impact Developer & Contractor S.A.

Cu o experiență de 30 de ani pe piață, Impact Developer & Contractor SA este singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Misiunea Impact Developer & Contractor este de a dezvolta proiecte sustenabile, la standarde moderne, atât în București, cât și în marile orașe ale țării. Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa și Luxuria Residence, ansamblu rezidențial de lux cu Certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, anul acesta, Impact a demarat construcția unui proiect rezidențial premium în Constanța, Boreal Plus, proiect mixt format din 18 vile și 673 de apartamente, construit pe o suprafață de 43.000 mp, ce va fi finalizat în 2024.  De asemenea, Impact continuă extinderea la nivel regional și demarează Greenfield Copou, în Iași. Lucrările vor începe în anul 2021, cu termen de finalizare în 2024, fiind construit în trei faze. Proiectul cuprinde în total 1.100 de apartamente, construite pe o suprafață de 48.685 mp.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here