Imopedia obţine certificatul ISO de garantare a calităţii serviciilor

0
741
Prezidiu

Prezidiu

Imopedia, principalul furnizor de informatii pe piaţa românească de real estate, a obţinut certificarea ISO,prin care se atestă calitatea serviciilor furnizate şi grija pentru nevoile clienţilor, manifestată de companie şi de angajaţii acesteia.

Având ca principal obiectiv creşterea satisfacerii clienţilor în raport cu furnizorii, ISO 9001 este o strategie de management care îmbunătăţeşte relaţiile de afaceri ale unei companii, certificând valoarea reală a acesteia.

“Imopedia a luat decizia de a demara procesul de obţinere a acestui certificat deoarece suntem încontinuu preocupaţi de îmbunătăţirea calităţii serviciilor pe care le oferim clienţilor noştri. Prin această certificare, încercăm să le demonstrăm că ei sunt centrul activităţii noastre şi că principalul nostru scop este să le furnizăm servicii de calitate”, a spus Răzvan Muntean, General Manager Imopedia.

Rolul certificării ISO este garantarea atenţiei superioare acordate mulţumirii clientului, de aceea clienţii Imopedia pot avea încredere că beneficiază de servicii la standarde înalte, special adaptate cerinţelor şi necesităţilor lor. În plus, prin ISO, se recunoaşte eficienţa şi responsabilitatea cu care angajaţii companiei răspund la cererile fiecărui client în parte.
“Avantajul oferit de aceasta certificare clienţilor Imopedia constă în faptul că pot avea deplină încredere în ceea ce noi le furnizăm, dovadă fiind chiar certificatul obţinut”, a adăugat Răzvan Muntean. Garantând faptul că Imopedia funcţionează pe baza unui sistem de calitate recunoscut internaţional, standardul ISO aduce beneficii atât clienţilor cât şi companiei, participând la creşterea reputaţiei Imopedia, îmbunătăţirea relaţiilor cu clienţii şi cu partenerii de afaceri, mărirea cifrei de afaceri, reducerea costurilor, păstrarea poziţiei pe piaţă, posibilitatea de obţinere a unei noi nişe de piaţă şi la favorizarea comerţului internaţional.
Aşa cum precizează Răzvan Muntean, o companie obţine certificatul ISO atunci când dovedeşte că funcţionează după regulile unui sistem de management al calităţii care implică: existenţa unui set întreg de proceduri pentru procesele firmei; administrarea corectă a documentelor firmei, controlul tuturor documentelor firmei, respectarea organigramei, auditări interne şi externe desfăşurate periodic, existenţa dotărilor materiale potrivite activităţii şi managementul responsabil al resurselor umane şi al celor financiare.
Procesul de certificare ISO durează 3-4 săptămâni şi presupune două etape: implementarea sistemului de management dorit cu ajutorul unei firme de consultanţă şi certificarea propriu-zisă, prin care auditorii controlează firma, întocmesc un raport de activitate şi hotărăsc dacă acordă sau nu certificatul.

IMOPEDIA este un centru de informare şi de ofertare imobiliară, dedicat atât agenţiilor imobiliare, cât şi tuturor persoanelor interesate de domeniul imobiliar. În calitatea sa de principalul furnizor de informaţii de pe piaţa românească de real estate, IMOPEDIA a dezvoltat o familie de site-uri si secţiuni, care acoperă toate nevoile de informare ale clienţilor: IMOPEDIA.ro gazduieste secţiunea de oferte imobiliare actualizată constant direct de la sediul agentiilor imobiliare, secţiunea MEDIA.IMOPEDIA.RO, cu cele mai importante stiri, comunicate imobiliare, evenimente imobiliare şi analize imobiliare la zi, BLOG.IMOPEDIA.ro – cel mai interactiv blog imobiliar, GHID.IMOPEDIA.ro – un detaliat şi amplu ghid imobiliare, secţiunea PROIECTE IMOBILIARE şi lista cu IMOBILE INSTABILE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here