Ikuo Nakagawa, numit presedinte al Konica Minolta Business Solutions Europa

0
990

Ikuo Nakagawa este noul presedinte al Konica Minolta Business Solutions Europa, dupa ce Ken Osuga a fost numit Chief Financial Officer la sediul central Konica Minolta din Tokyo, Japonia.

Konica Minolta Business Solutions Europa anunta astazi o schimbare importanta in top management. incepand din data de 1 aprilie 2014, Ikuo Nakagawa este noul presedinte al Konica Minolta Business Solutions Europa. Acesta il succede in functie pe Ken Osuga, aflat la conducerea consiliului executiv european al companiei in ultimii trei ani, care va ocupa pozitia de Chief Financial Officer la sediul central Konica Minolta Inc. din Tokyo, Japonia.

Ikuo Nakagawa si-a inceput cariera in 1982, la Minolta Company Limited in Osaka, Japonia, avand o experienta de peste 30 de ani alaturi de Konica Minolta. in acest timp, a detinut mai multe functii de conducere in domeniile vanzari si marketing, precum si in planificarea corporativa si strategica, si a fost presedinte al unor filiale din SUA si Asia. Cea mai recenta functie ocupata de Ikuo Nakagawa este cea de presedinte al Konica Minolta Business Solutions China.

“Este o mare onoare sa fiu presedinte al Konica Minolta Business Solutions Europa, cea mai puternica regiune in vanzari a companie”, a declarant Ikuo Nakagawa, noul presedinte al filialei europene a Konica Minolta.

in ultimii zece ani, vanzarile Konica Minolta in Europa au avansat cu peste 67%, de la 1,3 miliarde de euro in 2003 la peste 2,2 miliarde de euro anul trecut. Mai mult, Konica Minolta are in prezent aproximativ 9.000 de angajati in Europa, aproape dublu fata de anul 2003.

Ken Osuga, fostul presedinte al Konica Minolta Business Solutions Europa: „Konica Minolta Business Solutions Europa a cunoscut un deceniu de schimbare, inovatie si crestere si sunt increzator ca Ikuo Nakagawa va continua dezvoltarea sustinuta a companiei.”

Dupa mai mult de 15 de ani in Konica Minolta Europa, dintre care trei ani in calitate de presedinte, Ken Osuga preia pozitia de CFO la Konica Minolta Inc in Tokyo, Japonia. Aici va fi responsabil de activitatile financiare ale tuturor afacerilor din grupul Konica Minolta.

Konica Minolta Business Solutions Europa a evoluat intr-un furnizor de servicii bazate pe hardware, cu un palmares impresionant: aproape 3.500 de clienti Konica Minolta din Europa au contracte de Managed Print Services, oferite de Konica Minolta sub numele de Servicii Optimizate de Printare sau OPS (Optimised Print Services). Oferta de Managed Content Services Konica Minolta se bucura de o pozitionare solida cu brandul dezvoltat in-house pe baza SharePoint, dokoni Suite, o inovatie care permite companiilor sa gestioneze cu usurinta informatii nestructurate. Expertiza companiei in Infrastructure Management Services (IMS), precum si Managed Content Services (MCS) sunt reprezentate de companii specializate ale Konica Minolta Raber + Märcker, Serians si Koneo.

Konica Minolta continua sa exceleze in domeniul sau de competenta de baza, office si tipar digital. Conform InfoSource, in 2013, compania a atins prima pozitie pe piata europeana de echipamente office color A3 + A4, cu o cota de piata de 20,5% si totodata a mentinut cu mandrie pozitia de lider pe piata echipamentelor de productie color de productivitate mica si medie, pe care o detine de mai multi ani, cu o cota de piata de 41,3% in 2013. Konica Minolta respecta cu succes angajamentul sau de a sustine afacerile din domeniul tiparului digital prin generarea de noi oportunitati de crestere economica pentru clientii sai. Astfel de oportunitati includ, de exemplu, suport practic, informatii si consultanta prin programul pentru construirea afacerilor, Digital 1234, sau servicii de Marketing Print Management / Marketing Management Services (MPM/MMS) prin Charterhouse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here