IKEA recheamă încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W din cauza riscului de arsuri termice și electrocutare

0
472

 

IKEA îndeamnă toți clienții care dețin încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W gri închis, articol cu numărul 50461193, să nu mai utilizeze produsul și să contacteze IKEA pentru rambursarea integrală a sumei plătite pe produs.

Siguranța este prioritatea principală la IKEA. Prin urmare, IKEA recheamă încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W gri închis din cauza riscului de arsuri termice și electrocutare cauzate de uzura cablului de alimentare.

 

IKEA dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor și de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile și standardele aplicabile pe piețele unde sunt vândute. Cu toate acestea, am primit informații conform cărora cablul încărcătorului USB ÅSKSTORM 40W gri închis se poate deteriora după o perioadă mai lungă de utilizare în care a fost înfășurat în jurul încărcătorului sau îndoit în mod repetat. Cablul deteriorat poate cauza arsuri termice și electrocutare. Prin urmare, IKEA recheamă încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W gri închis.

 

Încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W gri închis poate fi identificat prin numărul de model ICPSW5-40-1 care poate fi găsit pe eticheta de pe partea din spate a încărcătorului USB.

 

Încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W gri închis poate fi returnat în orice magazin IKEA pentru rambursarea integrală a sumei plătite. Nu este necesară dovada achiziției (bon fiscal).

 

Pentru informații suplimentare, accesează www.IKEA.ro sau contactează IKEA la numărul de telefon 021-407.45.32.

 

IKEA își cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această rechemare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here