Idei ingenioase pe timp de criza/ Monte Carlo Palace Hotel & Residance inchiriaza penthous-uri pentru « private party »

0
597
montecarlo

montecarloCriza din sectorul imobiliar i-a obligat pe dezvoltatori sa gaseasca solutii alternative si in acelasi timp ingenioase pentru apartamentele  ce nu au fost inca vandute.

MARVEL Group,  dezvoltatorul Monte Carlo Palace Hotel &Residence, a optat pentru inchirierea apartamentelor  pe care le mai detine, intr-o formula noua, mai atragatoare : inchirierea unui apartament sau chiar a unui penthouse ce valoreaza 860.000 euro pentru petreceri private (private party).
« In momentul in care piata imobiliara nu amai functionat conform previziunilor si asteptarilor , noi nu am dezarmat si am cautat solutii pentru depasirea impasului. Am ales varianta inchirierii de apartamente de 2,3,4 camere  si chiar a penthouse-urilor. Pana aici nimic nou insa diferenta  am facut-o prin introducerea unui nou produs, si anume inchirierea pentru perioade scurte si limitate in timp pentru petreceri private (private party) pentru evenimente si ocazii speciale, a declarat Directorul General  al Monte Carlo Palace Hotel & Residence Edward Popescu.
Potrivit acestuia solicitarile nu au intarziat sa apara. « Avem saptamanal solicitari si uneori suntem in situatia de a face chiar o selectie a acestora. Pentru moment, consideram ca putem merge pe aceasta varianta, pana in momentul in care piata va da semne de  revigorare mai intensa decat in momentul de fata. Consideram ca, aceasta optiune este in egala masura o oportunitate pentru potentialii nostri clienti de a « testa » un apartament sau un penthouse pe care, ulterior, il pot achizitiona. Am putea spune chiar ca, inchirierea unui apartament sau penthouse pentru o petrecere privata poate fi similara cu un « drive test » pe care il facem pentru o masina. Piata imobiliara este o piata dinamica si in acelasi timp « complicata » si capricioasa si de aceea trebuie sa te adaptezi din mers la coditiile din anumite momente. In acest sector nu trebuie sa te lasi dus de un curent static si etatizat ci trebuie sa gasesti solutii si variante care sa te ajute sa mergi mai departe. Un apartment sau un penthouse care sta incuiat in asteptarea clientilor nu « traieste » iar noi, incercam sa le dam viata si le prezentam potentialilor clienti. Criza a trecut ! E timpul sa ne punem pe treba si sa mergem inainte ! »
Domeniul Monte Carlo Palace se intinde pe o suprafata de 5.000 mp. Complexul cuprinde 111 apartamente de lux cu 1, 2, 3, 4 camere cat si penthouse-uri cu suprafete cuprinse intre 150 si 250 mp si  terase amenajate de 150 mp si respectiv 180 mp, ce ofera o priveliste  panoramica impresionanta la 360° asupra intregului oras.
Proiectul a implicat o investiţie  de 18 milioane de euro. Preţul unui  apartamente pleacă de la 110.000 euro şi ajunge pina la 850.000 euro, pentru un  penthouse.
Monte Carlo Palace Residence & Hotel ofera servicii „a la carte” specifice unui hotel de 5 stele:consierge  24/24h, receptie 24/24h, room cleaning zilnic, restaurant 24/24h, bar, travel service, airport shutel, rent a car, valet parking, business center, Spa si Fitness.
In paralel, Monte Carlo Palace Residence & Hotel  ofera si servicii specifice  unei resedinte de lux. Printre acestea se numara parcare pazita, supraveghere video cu 18 camere de luat vederi, program adresat copiilor locatarilor before&after-school, beneficiind si de masa la restaurant, inchirierea si gestionarea apartamentelor in lipsa proprietarilor, laundry, colectarea si trierea deseurilor menajere care se face de catre personalul angajat direct de la locatar, shoping on demand sau  rezolvarea, prin delegare, a tuturor problemelor administrative legate de proprietate.

Familia Popescu, detinatoarea  Marvel Group, locuieste de peste 19 ani in Monaco si este implicata in industria mobilei, in cea hoteliera si in afaceri cu imobiliare in sectorul  de lux.Aceasta este, totodata, si dezvoltatorul proiectului Galerie Vendome Palace, care se va inaugura in anul 2012 si care va gazdui singurul hotel de 5 stele plus din Romania, precum si o galerie comerciala exclusivista.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here