Humanic a deschis un nou magazin în Mega Mall și oferă primul permis de pantofi pe 1 an

0
1511

Vineri, 2 noiembrie 2018 s-au deschis ușile magazinului Humanic din Mega Mall București. Vino și tu la locul de întâlnire al tendințelor în încălțăminte și al brandurilor care creează cele mai importante coordonate ale modei și profită de reduceri speciale de deschidere.

O nouă experiență de shopping

Noul magazin Humanic deschis în Mega Mall are  o suprafață de peste 400 m² și marchează al 11-lea magazin pe harta celor deschise de grupul Leder und Schuh în România, dedicat exclusiv iubitorilor de încălțăminte și accesorii. Cu un design industrial, cu elemente clasic-elegant și young fashion, acesta este gândit în cel mai mic detaliu pentru a crea din experiența de shopping locul ideal pentru  o călătorie relaxantă în universul pantofilor care reflectă bunul gust și calitatea.

 

Clienții vor fi atrași atât de arhitectura magazinului, dar și de diversitatea modelelor de pantofi care respectă atât atemporalitatea stilurilor clasice, cât și ultimele tendințe. Branduri exclusive  precum Cate Gray, Lazzarini, Rowland Brothers, Pat Calvin, Urban X, Frank Walker și mărci internaționale de notorietate precum GUESS, Vagabond, Tommy Hilfiger, Högl, Tamaris, Pepe Jeans, Converse, Nike, Puma, Adidas, Lacoste, New Balance, Ecco, Clarks, Geox, Bugatti și Superfit sunt puse la dispoziția celor care recunosc că sunt pasionați de pantofii de calitate.

 

HUMANIC – noul catwalk al tendințelor cu calapod

În centrul atenției este și colecția HUMANIC pentru sezonul de toamnă-iarnă ’18, care reunește tendințele de actualitate de la sneakers ugly dar cool, cu tălpi groase și foarte vizibile, la Biker Boots cu profile masive, tălpi groase și accesorii metalice, trecând apoi la botinele cu tocuri stilate, cu vârfuri ascuțite și la senzaționala nuanță a toamnei, barolo, acel roșu rubiniu stins care domină cald  calapoadele feminine de pantofi, cizme și genți.

 

Tendințele ne surprind plăcut și cu botinele Chelsea, care își continuă povestea de succes sau cu bocancii cu talpă profilată, care preiau detaliile de la modelele tehnice de drumeție și devin piesa de referință a sezonului. Însă top-tendința care dictează must-have-ul sezonului sunt cizmele cu carâmbii lejeri și falduri moi, purtate cu dresuri din nailon sau chiar pe piciorul gol, care au aspect extravagant și apar în nuanțe de gri, bej, rubiniu și negru. Pentru petrecerile de neuitat, pantofii cu tocuri medii, mult glitter și barete garantează succesul ținutelor și conferă multă feminitate și glamour ținutelor în stilul anilor ’80.

 

Tombolă: permis de pantofi pentru conducători de tendințe

Cu ocazia inaugurării noului magazin din Mega Mall, HUMANIC organizează o tombolă unică, cu un câștig uluitor: Permis pe 1 an întreg la pantofi, gratuit în HUMANIC Mega Mall.

 

Vino, descoperă noua destinație HUMANIC și câștigă!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here