HORNBACH isi extinde reteaua din Romania cu un nou magazin, la Sibiu

0
796

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, isi continua expansiunea pe piata din Romania si anunta deschiderea celei de-a sasea locatii din tara noastra, in urmatorul an financiar (martie 2015 – februarie 2016). Noul magazin Hornbach va fi amplasat in Sibiu, in fosta locatie OBI.

„Hornbach a preluat fosta locatie OBI din Sibiu, inchisa inca din luna iulie a acestui an, si, in urmatoarea perioada, vom incepe reamenajarea acesteia si transformarea sa intr-un magazin la standardele Hornbach”, a declarat Mugurel Horia-Rusu(foto), Directorul General al Hornbach.

Acesta a adaugat ca deschiderea noii locatii este planificata pentru urmatorul an financiar (martie 2015 – februarie 2016).

Noul magazin din Sibiu va dispune de o suprafata de vanzare interioara de 10.000 de metri patrati si urmeaza a fi reamenajat la standardele Hornbach in lunile urmatoare. Potrivit reprezentantului companiei, pozitia noului magazin este avantajoasa din punct de vedere al traficului, aflandu-se pe artera nordica a orasului, in directia Medias, aproape de punctul de intrare pe autostrada Sibiu Nord.

„Noul magazin Hornbach va asigura locuri de munca pentru aproximativ 100 de persoane, iar interviurile de angajare sunt planificate pentru primavara anului 2015”, a mai adaugat Mugurel Horia-Rusu.

Hornbach opereaza deja in Romania cinci magazine de materiale de constructii si gradinarit, oferind un sortiment bogat de produse adecvat atat pentru profesionisti, cat si pentru amatori. Trei dintre magazinele Hornbach se afla in Bucuresti, alaturi de unul in Brasov si unul in Timisoara. Astfel, prin deschiderea locatiei din Sibiu, compania isi consolideaza prezenta in Transilvania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here