Honda a fost desemnat cel mai fiabil brand conform unui studiu realizat de organizatia OCU

0
699

Peste 30.000 de utilizatori de automobile au raspuns in cadrul studiului realizat de OCU (Organizatia de Consumatori si Utilizatori) evaluand nivelul de fiabilitate a 178 de modele comercializate in Uniunea Europeana.

In urma evaluarilor realizate de soferii implicati in studiul OCU, brandul Honda a fost desemnat cel mai fiabil, cu un indice de 93/100, in timp ce modelul Jazz s-a plasat pe prima pozitie in clasamentul pe modele.

Studiul realizat de organizatia independenta s-a concentrat pe experientele recente avute de utilizatori vis a vis de fiabilitatea masinilor pe care le conduc. Folosind datele colectate, reprezentantii OCU au calculat un indice ce ajuta utilizatorii sa compare nivelul de fiabilitate oferit de diferite modele din acelasi segment.

In completarea pozitiei de lider obtinuta de Honda, 69% din cei care au raspuns la acest studiu au declarat ca ar recomanda un vehicul Honda. Nu doar modelul Jazz a fost remarcat pozitiv cat si modelele Civic, CR-V si Insight ce s-au plasat in topul fiabilitatii in segmentele din care fac parte.

„Prioritatile clientilor din Romania au evoluat in ultimii ani de la aspecte de ordin pret si consum pana la elemente mai avansate ce includ costurile de intretinere pe termen lung si valoarea de revanzare. in acest context fiabilitatea joaca un rol important, iar faptul ca Honda produce masini cu o reputatie impecabila ne ajuta sa ne convingem clientii ca fac o alegere buna atunci cand pasesc intr-un showroom Honda“ a declarat Ionut Lupu, Director Comercial Honda Trading Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here