HEINEKEN Romania anunta rezultatele campaniei Alcohelp

0
763

HEINEKEN Romania sustine si promoveaza consumul responsabil si reducerea efectelor negative ale abuzului de alcool.Infografic HEINEKEN Romania_Rezultate 6 ani de Alcohelp

Acestea sunt o prioritate pentru noi, in fiecare zi, in toate actiunile noastre, atat la nivel de brand, cat si la nivel de companie.

inca din 2009, investim impreuna cu partenerii nostri de la ALIAT in initiative complexe si integrate menite sa previna si sa trateze abuzul de alcool, prin programul Alcohelp. In cei 6 ani de activitate am reusit sa informam peste 70.000 de persoane cu privire la riscurile abuzului de alcool.

Dezvoltat initial ca fiind primul program din tara noastra ce oferea tratament online pentru persoanele care abuzeaza de alcool, Alcohelp (www.alcohelp.ro) a devenit prima campanie din Romania de informare si testare mentionata de Organizatia Mondiala a Sanatatii, in raportul sau global din 2013.

De-a lungul timpului, Alcohelp a adus in Romania programe inovatoare pentru reducerea efectelor negative asociate abuzului de alcool, acoperind atat mediul online si offline. Cel mai recent exemplu este prima interventie de reducere a riscurilor (harm reduction) asociate abuzului de alcool desfasurata in spatii recreative (Vama Veche, Padina Fest).

Mai multe informatii despre rezultatele eforturilor noastre in directia sustinerii si promovarii consumului responsabil in ultimii 6 ani poti gasi in infograficul de mai jos:

iti multumim pentru ca esti alaturi de noi in aceasta calatorie si ca ne sprijini sa cladim o lume mai buna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here