Guvernul va aproba proiectul de buget pe 23 ianuarie

0
905
guvern

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, dupa sedinta conducerii USL, ca proiectul de buget pe anul 2013 va fi, cel mai probabil, aprobat in sedinta de Guvern din 23 ianuarie, urmand sa fie trimis Parlamentului, care va fi convocat din 21 ianuarie.

„Am discutat in cadrul USL si am decis sa solicitam colegilor din conducerea Parlamentului convocarea Parlamentului incepand cu data de 21 ianuarie, luni. Am luat un mandat politic pentru ca, incepand de miercuri, de fapt, in mod oficial, Guvernul sa negocieze cu delegatia partenerilor internationali – CE, FMI si BM – datele bugetului pe 2013, buget care, cel mai probabil in sedinta din 23 va fi aprobat si trimis catre Parlament”, a spus Ponta.

Victor Ponta a mai declarat ca va prezenta proiectul de buget pe 2013, cand va fi finalizat, grupului USL si celui al minoritatilor nationale, apoi va adresa grupurilor UDMR, PDL si PPDD rugamintea de a le face aceeasi prezentare inainte de debutul dezbaterilor parlamentare.

„Imediat ce bugetul e gata il voi prezenta in primul rand Grupului USL si Grupului minoritatilor nationale, dupa care voi adresa o rugaminte catre celelalte trei grupuri – UDMR, PDL si PPDD – daca sunt de acord ca impreuna cu ministrul de Finante si cu ministrul delegat pentru Buget sa facem o prezentare a rezultatelor negocierilor cu FMI si formula bugetului pe 2013, inainte de a incepe efectiv dezbaterile in plen”, a spus Ponta. (MEDIAFAX)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here