Guvernul sprijina politistii si medicii dupa "atacurile" din ultimele zile

0
640
politisti

politistiPremierul Victor Ponta a cerut ministrilor de Interne si Sanatatii sa transmita politistilor si medicilor un mesaj oficial prin care acestia sa fie incurajati sa isi faca datoria in continuare si asigurati ca beneficiaza de sprijinul Guvernului, avand in vedere „atacurile” din ultimele ore. 

Solicitarea a fost transmisa celor doi ministri la inceputul sedintei de Guvern. „Va rog sa transmiteti si politistilor, si medicilor sa isi faca datoria, pentru ca au sprijinul Guvernului in a-si face datoria”, a spus Ponta.

El a precizat ca doreste ca mesajul sa fie transmis oficial, avand in vedere „atacurile” la care acestia au fost supusi in ultimele ore.

Medicul Serban Bradisteanu a foat audiat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), intr-un dosar pentru favorizarea fostului premier Adrian Nastase.

Totodata, seful Politiei Romane, Petre Toba, a fost convocat pentru audiere la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) in cazul neexcutarii mandatului de incarcerare a lui Adrian Nastase, care a incercat sa se sinucida cand politistii au vrut sa-l ridice de la domiciliu, precum si medicul Ioan Lascar, seful Clinicii de Chirurgie Plastica de la Spitalul Floreasca, unde deputatul PSD a fost operat.

DNA a transmis ca medicul serban Bradisteanu si ceilalti trei ofiteri au ingreunat si au incercat sa zadarniceasca executarea pedepsei aplicata de inalta Curte de Casatie si Justitie fostului prim-ministru Adrian Nastase. Aseara, premierul Ponta a declarat, la Antena 3, ca un procuror cu pregatire juridica nu se poate pronunta niciodata asupra unui caz medical, amintind ca si el este specializat in domeniul juridic.(MEDIAFAX)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here