Grupul Prista Oil a închiriat un spațiu de depozitare de 2.500 mp în Equest Logistics Center

0
1357

Grupul Prista Oil, a închiriat un spațiu de depozitare cu o suprafață de 2.500 de metri pătrați în cadrul proiectului Equest Logistic Center, deținut de grupul East Balkan Properties, la kilometrul 13 al autostrăzii București – Pitești, tranzacție intermediată de firma de consultanță imobiliară DTZ Echinox.

DTZ a susținut chiriașul prin furnizarea datelor relevante din piață în vederea identificării unui spațiu modern, care să corespundă noilor norme în vigoare pentru depozitarea produselor considerate cu grad ridicat de inflamare din clasa ADR.

Equest Logistic Center a reprezentat cea mai bună opțiune datorită disponibilității imediate a suprafeței solicitate, calității construcției, precum și a flexibilității dezvoltatorului în efectuarea modificărilor în conformitate cu cerințele stricte ale chiriașului.

Rodica Târcavu, Senior Broker Industrial Agency: “Spațiile de depozitare pentru produse ADR sunt foarte puține ca număr și, în general, se află în proprietatea respectivilor utilizatori. Ele se amenajează la cerere, în funcție de tipul de produse care vor fi stocate. Cererile de nișă sunt mai dificil de rezolvat și necesită investiții suplimentare. Foarte importantă este comunicarea și cooperarea dintre chiriaș și dezvoltator pentru realizarea scenariului optim”.

Equest Logistic Center este un proiect cu o suprafață închiriabilă de peste 56.000 de metri pătrați situat la intrarea pe autostrada București – Pitești, cel mai important pol logistic din apropierea Capitalei. Tranzacția realizată cu grupul Prista Oil a dus gradul de ocupare al proiectului la 95%, spațiul fiind ocupat în luna iunie a acestui an.

Grupul Prista Oil este una dintre cele mai mari companii din Bulgaria, cu activități în producția și distribuția lubrifianților. Închirierea spațiului de depozitare din cadrul Equest Logistic Center este rezultatul planurilor de dezvoltare a activității la nivel local.

Valentin Ionescu, General Manager Prista Oil: „Găsirea unui spațiu de depozitare pentru produsele comercializate de către compania noastră nu a fost ușoară. Pe lângă respectarea condițiilor solicitate de către legislația actuală, disponibilitatea imediată a fost un criteriu foarte important. Colaborarea foarte bună cu DTZ și Equest Logistic Center ne-a oferit posibilitatea să identificăm un spațiu modern, structurat pentru nevoile noastre și cu disponibilitate imediată”.

DTZ Echinox a intermediat în primele nouă luni ale anului 2016 tranzacții de închiriere a unor spații industriale și logistice cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 25.000 mp, colaborând cu jucători importanți din diverse domenii de activitate, precum: logistică și transport, distribuție si sectorul farmaceutic.

# # #

Despre Prista Oil

Prista Oil este una dintre cele mai mari companii din Bulgaria, având operațiuni în nouă țări de pe trei continente. Compania produce lubrifianți și alte uleiuri speciale în fabricile proprii din Bulgaria, Turcia și Uzbekistan și distribuie produsele unor companii precum Chevron, Gulf Oil Marine, etc.

Despre East Balkan Properties

East Balkan Properties este unul dintre cei mai experimentați investitori imobiliari străini din piața locală, cu o istorie de peste 10 ani în segmentele de retail, office și logistică. Grupul deține active și pe piețele din Bulgaria, Serbia și Slovacia, în timp ce portofoliul din România este format în prezent din proiectul Equest Logistic Center și alte patru clădiri de birouri din București.

Despre DTZ

DTZ a fuzionat cu Cushman & Wakefield in 2015, la nivel global. Noua companie, operează sub brandul Cushman & Wakefield, are peste 43.000 de angajați, gestionează peste 4 milioane de metri pătrați la nivel global, în numele clienților instituționali, corporate și privați și va avea venituri de peste 5.5 miliarde de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here