Grupul de firme ALLSYS se va concentra pe instalarea de parcuri fotovoltaice, mizând pe potențialul mare de creștere a acestei piețe

0
771

 

București, 05 aprilie 2024 –  Grupul de firme furnizoare de servicii energetice ALLSYS mizează pe potențialul mare de creștere a pieței de energie fotovoltaică din România și anunță că își va concentra activitățile pe acest domeniu, după ce a finalizat deja primele contracte de instalare de parcuri solare.

”Fondată în 2002 prin externalizarea activităților de citire-încasare din cadrul Electrica SA, ALLSYS ENERGY a avut o istorie tumultoasă, dar, printr-o nouă abordare de management, am reușit să o dezvoltăm ulterior într-un grup de firme de servicii energetice, prin recenta alăturare a RO ELECTRIC CONSTRUCT SRL. Ambele firme activează în prezent și pe piața de instalare de parcuri fotovoltaice, finalizând anul trecut primele contracte în domeniu”, a declarat Adrian Moraru, președintele Consiliului de Administrație al ALLSYS ENERGY.

”Concret, ALLSYS ENERGY oferă servicii de instalare a parcurilor fotovoltaice, iar echipele sale împreună cu cele ale RO ELECTRIC CONSTRUCT integrează tehnologii avansate și caută pentru fiecare client soluții personalizate pentru a maximiza eficiența și a transforma lumina solară în energie sustenabilă”, a mai spus Adrian Moraru.

Cu titlu de exemplu, ALLSYS ENERGY împreună cu RO ELECTRIC CONSTRUCT SRL au instalat anul trecut un sistem solar de 1409 KW la Shopping City Piatra Neamț și un sistem solar de 450 KW la Selgros Craiova.

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria energetică, grupul are personal profesionist, care instalează atât proiecte industriale mici și medii, cuprinse între 400-5000 KW, dar și parcuri fotovoltaice de dimensiuni mai mari. Pe lângă serviciile de instalare, ALLSYS pune la dispoziție și componenta de proiectare, având parteneri strategici în furnizarea echipamentelor pe care le montează.

”Colaborăm doar cu firme serioase în materie de furnizare de echipamente și suntem pregătiți să investim sume importante în special în formarea și perfecționarea personalului, pentru a ne asigura că serviciile de instalare pe care le oferim sunt la cel mai ridicat nivel posibil într-o piață încă extrem de volatilă din perspectiva calității”, a explicat președintele Consiliului de Administrație al ALLSYS ENERGY.

Grupul de firme ALLSYS este specializat în măsurarea precisă a energiei, designul de infrastructuri energetice eficiente și executarea de instalații energetice. Cea mai mare firmă din grup este ALLSYS ENERGY, cu un număr mediu de 580 de angajați, care a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 5,8 milioane euro, revenindu-și după o perioadă dificilă cu pierderi importante și înregistrând și un profit net de peste 200.000 de euro.

 

Mai multe detalii despre Grupul ALLSYS

ALLSYS ENERGY oferă servicii servicii de instalare a parcurilor fotovoltaice, de proiectare și execuție a instalațiilor electrice și servicii avansate de măsurare și gestiune a energiei pentru optimizarea consumului și reducerea costurilor. Compania poate pune la dispoziție celor interesați soluții avansate pentru creșterea eficienței proiectelor. Nu în ultimul rând, asigură funcționalitatea optimă a infrastructurilor energetice, oferind servicii de mentenanță pentru operatorii de distribuție energie electrică.

RO ELECTRIC SYSTEM CONSTRUCT SRL este o companie deținută în proporție de 100% de ALLSYS ENERGY și are ca obiect principal de activitate executarea de lucrări de instalații electrice. Firma a fost înființată în anul 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here