Grupul Carrefour Romania intra oficial in comertul online

0
1111

Carrefour a lansat primul in Romania un site de cumparaturi online cu livrare la domiciliu pe partea de produse alimentare si de larg consum, magazin anuntat oficial astazi, in cadrul unei conferinte de presa.
„Platforma de comert online cuprinde in acest moment aproximativ 10.000 de produse, cu 3.000 mai multe decat la lansarea sa in urma cu 3 luni. Lucram in mod continuu la extinderea gamei de produse puse la dispozitia clientilor nostri.” a afirmat Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour Romania.

Carrefour Online este un proiect de mare anvergura care a antrenat echipe din arii diferite de specializare, timp de un an si jumatate.

in urma plasarii unei comenzi online, o echipa de profesionisti face selectia produselor din magazin, acordand o atentie deosebita fiecarui detaliu: prospetimea si integritatea produselor proaspete, termenele de valabilitate cat mai extinse si ambalarea specifica diferitelor tipuri de produse.

Platforma online este construita pe o baza de date de dimensiuni impresionante, fara precedent in Romania pentru acest tip de magazin, baza de date care contine poze cu produse, ingrediente, sfaturi de utilizare si de depozitare, indicatii specifice de pe ambalaje, caracteristici nutritionale si alte informatii legate de locul de provenienta sau de tipul de produs – bio, dietetic, etc.

Dezvoltarea magazinului online cu transport la domiciliu este un serviciu de calitate, prompt si bine securizat, construit cu unicul scop de a oferi clientilor nostri o viata mai buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here