GRID deschide un nou magazin în Shopping City Râmnicu Vâlcea

0
1672

 

Retailerul GRID a deschis cel de-al 8-lea magazin de articole sportive din țară, în Shopping City Râmnicu Vâlcea, acesta fiind cel mai modern magazin de sneakerși și articole street style din oraș. Este locul ideal în care iubitorii stilului urban își pot alege item-uri din ultimele colecții ale celor mai cunoscute și îndrăgite branduri sport la nivel internațional, precum: Nike, adidas, Puma, Reebok, Jordan și multe altele.

Totdeauna am apreciat părerile și nevoile clienților noștri, așadar, datorită acestora am ales să fim aproape și de iubitorii fashion-ului și ai articolelor sport din acest județ.

Am deschis încă un magazin, în Shopping City Râmnicu Vâlcea, în care se regăsesc cele mai noi produse ale brandurilor internaționale, dar și item-uri din colecțiile de sezon. Suntem extrem de bucuroși că oamenii au încredere în noi și vin în magazinele noastre. Astfel, continuăm expansiunea rețelei noastre naționale de magazine cu capital 100% autohton, a declarat Nicolae Popa, owner GRID.

 

Clienții vâlceni își pot alege dintr-o gamă variată de modele de sneakerși, care sunt confecționați din materiale de cea mai bună calitate pentru a asigura lejeritatea și confortul necesare activităților zilnice. Toate articolele disponibile sunt create după ultimele tendințe și sunt perfecte pentru a fi asortate oricărei ținute sportswear, în orice moment al zilei.
Noul magazin din Shopping City Râmnicu Vâlcea este locul ideal în care iubitorii smart shopping-ului se pot bucura de experiența achiziționării unor item-uri de calitate superioară. Prețurile accesibile, dar și noile colecții de îmbrăcăminte și sneakerși de la branduri cunoscute în întreaga lume vor încuraja orice client care va trece pragul noii locați să-și reînnoiască garderoba cu produse care urmează tendințele actuale.

***

Despre GRID: Brandul GRID este pe piață din 2018, iar până în prezent, are deschise 8 magazine în orașele Pitești, Craiova, Galați, Bacău, Târgu Jiu, Timișoara, Sibiu și Râmnicu Vâlcea.

Conceptul GRID a luat naștere din dorința de a veni în întâmpinarea pasionaților de sport și a celor care vor să se remarce printr-un stil vestimentar aflat sub amprenta originalității. GRID este un brand avangardist, conturat în jurul ideii că lumea digitală se contopește cu cea analogică într-o matrice dedicată stilului street fashion. GRID este noul limbaj în materie de sneakers și a ajuns deja sub „microscopul” specialiștilor.

#CuAtitudine #GRID #TheNewSportCode

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here