GolinHarris va comunica pentru firma de avocatura PeliFilip

0
926

Agentia GolinHarris Bucharest adauga in portofoliu un nou cont, in urma unui pitch de amploare, si anume societatea de avocatura PeliFilip, una dintre cele mai importante firme din acest domeniu de pe piata romaneasca.

GolinHarris va gestiona pentru PeliFilip  comunicarea externa, de la Media Relations la executive profiling.

PeliFilip furnizeaza asistenta in toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care opereaza in Romania sau care vizeaza Romania, avand experienta relevanta in domenii precum fuziuni si achizitii, energie, litigii, infrastructura si concesiuni, concurenta, tranzactii imobiliare, finantari, dreptul muncii, piete de capital.

GolinHarris a fost preferata in cadrul procesului de selectie gratie background-ului puternic in comunicarea corporate, in mai multe domenii cheie.

“Echipa GolinHarris are o expertiza dovedita in proiecte de comunicare pe domenii specializate, care cer multa experienta, diplomatie, integritate. PeliFilip isi doreste profesionisti care inteleg aceste domenii de activitate si care pot comunica brandul nostru la cel mai inalt standard”, spune Francisc Peli, Managing Partner PeliFelip.

“ Ne bucuram sa facem echipa cu PeliFilip, o societate de avocatura al carei nume este echivalent cu servicii de cea mai inalta calitate. Dincolo de CV-ul agentiei noastre, cred ca valorile similare impartasite de cele doua echipe au reprezentat un liant in cadrul pitch-ului“,  spune Monica Botez(foto), Head of Corporate Division, Partner, GolinHarris Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here