GfK: Aproape 80% dintre adultii romani care consuma bauturi alcoolice la masa, prefera berea

0
763
bere-bautura

Recunoscuta pentru calitatea de a completa perfect gustul preparatelor culinare, berea este principala bautura a romanilor atunci cand iau masa.

Concluzia apartine unui studiu efectuat de compania de cercetare de piata GfK Romania la solicitarea Asociatiei Berarii Romaniei.

Astfel, aproape 80% din adultii romani care obisnuiesc sa consume bauturi alcoolice la masa, au declarat ca prefera berea atat in timpul meselor din timpul saptamanii, cat si in timpul meselor din weekend – un studiu Gfk Romania1

“Atunci cand este consumata in timpul mesei, berea isi demonstreaza deopotriva doua importante valente: de a-i aduce pe cei dragi alaturi si de a desavarsi gustul preparatelor culinare. Rezultatele studiului dovedesc o data in plus ca berea este o prezenta constanta pe mesele romanilor, ocupand un loc important in inimile lor. Fabricata din ingrediente naturale, cand este bauta cu moderatie, berea se potriveste perfect stilului de viata actual al romanilor.”, a declarat Constantin Bratu, Director general Asociatia Berarii Romaniei.

Rezultatele obtinute sunt completate foarte bine de ceea ce cred romanii despre calitatile berii, evidentiate prin intermediul unui alt studiu2 Gfk Romania derulat la nivelul intregii populatii a Romaniei, la finalul anului trecut. Potrivit acestei cercetari, mai mult de 1 din 2 romani considera ca berea are darul de a aduce oamenii dragi impreuna, 52% cred ca berea nu ingrasa iar peste 30% considera ca un consum moderat de bere poate avea efecte pozitive pentru organism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here