Georgiana Andrei este noul director office & retail agency in cadrul Colliers International Romania

0
1197

Incepand din luna ianuarie a acestui an, Georgiana Andrei este pomovata in functia de Director Office & Retail Agency in cadrul Colliers International Romania.

In acest rol, Georgiana Andrei, 33 ani, va coordona echipele celor doua divizii ce ofera consultanta pentru spatii de birouri si retail, avand ca responsabilitati principale consolidarea pozitiei de lider de piata a companiei, precum si dezvoltarea de servicii noi. Ea va lucra indeaproape cu clientii celor doua divizii pentru a intelege nevoile lor si a construi o platforma de servicii cu valoare adaugata.

“Cu experienta sa de 11 ani in vanzari si management in cadrul Colliers, Georgiana face un pas firesc in evolutia sa catre un rol de partener strategic, alaturi de Laurentiu Lazar (Valuation Director) si Stefania Baldovinescu (Director REMS). Experienta ei de management coroborata cu creativitatea si intelegerea foarte buna a nevoilor clientilor o vor ajuta sa implemeneze cu succes o structura mai eficienta, concentrandu-se in acelasi timp pe inovatie si lansarea de noi produse. Piata imobiliara se afla intr-un moment propice dezvoltarii, iar castigarea de cota de piata pe cat mai multe segmente este prioritatea noastra”, afirma Ilinca Paun, Managing Director Colliers International.

Georgiana Andrei s-a alaturat echipei Colliers in 2003 si in ultimii 11 ani a acumulat o importanta experienta in coordonarea de proiecte de consultanta si brokeraj, precum si in managementul resurselor umane. Din 2009, Georgiana conduce departamentul de Retail al companiei, compus in prezent din doua divizii – Shopping Centers si High Street – si care totalizeaza un numar de 10 consultanti. Sub coordonarea sa, echipa de retail a devenit recunoscuta in plan local pentru lansarea continua de servicii noi (consultanta, refurbishment si repozitionare centre comerciale, vanzari de spatii stradale, strategii de extindere pe piata locala, consultanta pentru branduri noi si francize), precum si pentru gestionarea cu succes a unor proiecte de anvergura. in prezent, echipa de Retail din cadrul Colliers gestioneaza proiecte comerciale cu o suprafata cumulata de aprox. 132.500 m.p.

Ca urmare a experientei sale cuprinzatoare in activitatea de brokeraj si consultanta si a viziunii strategice, alaturi de spiritul de lider, capacitatea de a anticipa nevoile clientilor si aptitudea dovedita de a conduce procese inovatoare la nivelul intregii companii, Georgiana a indeplinit inca din ultimele luni ale anului 2013 rolul de consultant pentru echipa de Office si, incepand din luna ianuarie a anului 2014, a fost desemnata oficial Director Office & Retail Agency.

“Am incredere ca alaturi de echipa de consultanti vom continua sa crestem calitatea serviciilor oferite clientilor nostri si sa conducem la rezultate pozitive si solutii personalizate care sa raspunda celor mai stringente nevoi de business ale acestora”, a declarat Georgiana Andrei.

In primul trimestru al anului 2014, divizia Office Agency din cadrul Colliers a dominat piata de birouri din Romania, cu o cota de piata de circa 45% si un total de peste 30,000 m.p. de birouri inchiriate la nivel national. in Bucuresti, Colliers a intermediat 50% din totalul tranzactiiilor cu agenti, printre clientii de referinta numarandu-se Vodafone (16,000 m.p. in Bucharest One), Schneider Electric (3,100 m.p. – primul chirias al proiectului Green Court Bucharest dezvoltat de Skanska in nordul Capitalei), Huawei (2,500 m.p. in Bucharest One) sau King.com (1,700 m.p. in cladirea Opera Center din centrul Bucurestiului).

Colliers International a finalizat anul 2013 cu o cifra de afaceri de 4,5 milioane de dolari, clasandu-se pe primul loc in topul pietei serviciilor de consultanta imobiliara pentru clienti corporate din Romania, pozitie pe care o ocupa inca de la lansarea biroului local, in 1996.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here