Gala ZF 2011. ZIARUL FINANCIAR a premiat cele mai valoroase companii la Gala ZF 2011

0
688

Cele mai valoroase companii din Romania au primit, joi seara, premiile ZF, brandul media care defineste piata informatiilor financiare. Gala ZF 2011 a scos in evidenta companiile, oamenii sau organizatiile care au adus un plus de valoare economiei romanesti.
Invitatul special al Galei ZF a fost Wolfgang Munchau,

specialist pe zona euro si membru fondator al editiei germane a celui mai mare ziar de afaceri european, Financial Times. Statutul recunoscut de expert in politicile europene dau greutate predictiilor pe care Dl. Wolfgang Munchau le-a facut in cadrul Galei ZF, abordand tema propusa pentru editia din acest an  – Viitorul euro si al Europei? Viitorul nostru.
Anul acesta trofeele au fost acordate pentru 2 categorii de premii, „Cele mai valoroase companii din Romania” si „Cele mai importante companii cu capital romanesc”.

Castigatorii sunt:

Cele mai valoroase companii din Romania
Locul I: OMV Petrom – 3728 milioane euro
Locul II: Hidroelectrica – 3490 milioane euro
Locul III: Orange Romania – 2864 milioane euro
Locul IV: Romgaz – 2713 milioane euro
Locul V: Vodafone Romania – 2000 milioane euro

Cele mai valoroase companii cu capital romanesc
Locul I: RCS&RDS – 567 milioane euro
Locul II: Banca Transilvania – 386 milioane euro
Locul III: Interagro – 237 milioane euro
Locul IV: Grup Servicii Petroliere – 207 milioane euro
Locul V: Dedeman – 180 milioane euro

ZIARUL FINANCIAR  a decernat, de asemenea, in cadrul aceleasi gale, cinci premii speciale:

Premiu special – “Cel mai mare angajator privat roman” – Hidroconstructia
Premiu special – “Compania cu cel mai mult cash in conturi”  – Enel Distributie Muntenia
Premiu special – „Investitii in cea mai mare rafinarie” – Rompetrol Rafinare
Premiu special – „Compania din Top cu cel mai tanar CEO” – Monica Iavorschi – Arctic
Premiul special pentru parteneriat cu ZF- Casa de Investitii Capital Partners

Toti premiantii Galei sunt companii prezentate in Anuarul „Cele mai valoroase 100 de companii din Romania”, realizat in colaborare cu Casa de Investitii CAPITAL PARTNERS. Acesta va fi prezent pe piata incepand cu 5 decembrie 2011, fiind distribuit gratuit abonatilor Ziarului Financiar.

Evenimentul prezentat de Amalia Enache si Cristian Leonte, a reunit aproximativ 400 de lideri ai mediului de business romanesc.

Gala ZF este cel mai important eveniment de business care aduce recunoastere celor mai valoroase companii din Romania. Anuarul „Cele mai valoroase 100 de companii din Romania” ramane singurul care analizeaza si realizeaza un top al companiilor conform datelor financiare prezente in piata.

Despre Ziarul Financiar
Ziarul Financiar este brandul de referinta al presei de business din Romania. De 12 ani pe piata romaneasca, ZF ofera cititorilor semnificatia evenimentelor recente si anticipeaza evolutiile din afaceri si economie, prin stiri, analize si articole de opinie. Cu o audienta lunara de 872.000 cititori pe print (SNA FOCUS, iulie 2009 – iulie 2010) si 769.603 vizitatori unici online (SATI, iulie 2009 – iulie 2010, medie lunara), cotidianul de afaceri si site-ul www.zf.ro, impreuna cu suplimentele, cataloagele si evenimentele ZF, reprezinta o sursa esentiala de informatii si interpretari pentru manageri, investitori si mici intreprinzatori.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa o contactati pe Ana Gulie, PR Manager Mediafax Group – [email protected], 031/82.56.303.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here