Gala Business-Edu Awards 2012, evenimentul anului in industria de Learning & Development

0
725

Business-Edu va organiza, in data de 25 aprilie, ora 18:30, la Hotel Novotel din Bucuresti, cea de-a V-a editie a Galei Business-Edu Awards, cel mai important eveniment din industria de Learning & Development din Romania.

„Nevoia mediului de business, mai ales in aceasta perioada confuza si dificila, de a gasi cele mai credibile si utile repere pentru calitate si performanta in furnizarea de servicii de Learning&Development a stat la baza organizarii acestui eveniment”, spune Clementina Anghelache, Manager General Business-Edu.
Categoriile Business-Edu Awards sunt: Compania de training a anului 2011; Programul de training al anului 2011; Cel mai bun program de e-learning 2011; Trainer-ul anului 2011; Coach-ul anului 2011; Cel mai bun jurnalist in domeniul HR din 2011.
„In plus, Business-Edu este un canal de comunicare bidirectional intre furnizorii de solutii de invatare si dezvoltare si mediul de business, principalii beneficiari ai acestora. Din acest motiv, Gala este si un moment de recunoastere a efortului si performantei trainerilor, coachilor si companiilor de consultanta care ofera cele mai bune solutii in domeniu”, adauga Managerul General al Business-Edu.
Premiile Business-Edu se acorda in urma unei cercetari pe care Business-Edu o realizeaza intr-o baza de date de peste 1.500 de directori de Resurse Umane si general manageri, care provin din companii cu minimum 100 de angajati si care au derulat cel putin un program in anul precedent. Clementina Anghelache explica procedura de desemnare: “Managerii primesc un link unic si raspund la chestionar. Impreuna cu un sociolog, analizam raspunsurile si stabilim topul”.
Sponsorii evenimentului sunt Kerastase si Matrix, iar Partenerii evenimentului sunt  Net Worth Advisory, Capital, AIDA si Portal HR.
„Credem in echipa si produsele Business Edu, fapt evident prin parteneriatul stabilit. Orientarea concreta spre business si abilitatea de a identifica si raspunde eficient nevoilor jucatorilor din nisa aleasa sunt doar cateva dintre calitatile Business Edu care ne-au convins si ne-au atras alaturi de ei.
Intr-o companie, departamentul de HR este imaginea acesteia in fata „clientilor” directi, si anume angajatii, asa cum o companie de PR sustine imaginea unui client in fata publicurilor sale tinta. Din unghiuri diferite, profesionistii din ambele domenii se ocupa de transmiterea mesajelor, furnizarea de informatie solida si  indeplinirea tuturor pasilor necesari pentru atingerea obiectivelor de business. Net Worth Advisory  a inteles aceasta stare de fapt si o aprofundeaza prin lucrul direct in domeniu,” a declarat Luciana Petrescu, director general Net Worth Advisory.
Pentru inscrieri si detalii suplimentare despre eveniment, va rugam sa vizitati pagina evenimentului: http://www.business-edu.ro/eveniment/business-edu-awards/2012 sau contactati:

Gabriela Pistol, Brand Manager

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here