Fundatia Transylvania College intentioneaza sa stranga fonduri de 70.000 euro pentru bursele elevilor exceptionali

0
997

Transylvania College Charity Ball, un eveniment organizat de institutia de invatamant Transylvania College si aflat anul acesta la cea de-a 15-a editie, isi propune sa stranga fonduri in valoare de 70.000 de euro, pentru sustinerea burselor de studii in anul scolar 2015-2016 a 10 elevi de liceu cu rezultate exceptionale. Un procent de 25% din suma totala necesara pentru acoperirea burselor urmeaza sa fie asigurat din fonduri sustinute de Fundatia Transylvania College.

De-a lungul timpului, Fundatia Transylvania College a oferit accesul a peste 100 de elevi la o educatie de excelenta, Transylvania College Charity Ball fiind principala sursa de finantare pentru bursele elevilor, prin contributiile sponsorilor si ale donatorilor prezenti la acest eveniment.

Valoarea totala a burselor in cele 14 editii a ajuns la peste 500.000 de euro, iar rezultatele sunt vizibile. Elevii bursieri absolventi au fost acceptati la universitati de prestigiu din Europa si din Romania, precum sunt University of Southampton sau City University London.

Bursele care vor fi sustinute din fondurile stranse in cadrul editiei din acest an a balului de caritate organizat de Transylvania College se adreseaza in special elevilor de liceu. Un procent de 25% din suma totala necesara pentru acoperirea burselor va fi asigurat din fonduri sustinute de Fundatia Transylvania College.

in ceea ce priveste participantii la bal, acestia vor fi la editia din acest an atat parinti ai elevilor inscrisi la Transylvania College, cat si prieteni ai scolii, precum membrii ai comunitatii clujene, oameni de afaceri, personalitati cunoscute la nivel national si ambasadori recunoscuti ai educatiei, precum Teodora Enache.

Anul trecut, Transylvania College Charity Ball a reunit 240 de invitati, iar pentru anul acesta sunt asteptati cel putin la fel de multi.

Evenimentul va fi moderat de Mihaela Tatu si este structurat in doua parti: o prima parte caritabila, concretizata printr-o donatie initiala, participarea la licitatiile live, silent si la tombola, care include totodata o serie de momente speciale precum un recital sustinut de Teodora Enache, o reprezentatie de balet sustinuta de artisti consacrati ai Operei Nationale Romane din Cluj-Napoca si sculptura in sarma (art bending), realizata live de artistul Paul Chis; a doua componenta va fi petrecerea dedicata invitatilor, care o va avea in centru pe Alexandra Ungureanu.

Anul acesta, a fost lansata o provocare in randul elevilor, astfel incat fiecare clasa sa confectioneze sau sa decoreze un obiect care va fi expus pentru licitatia silent – masuta de mic-dejun, cutii, cuier, set de linguri etc. Este vorba de aproximativ 30 de obiecte decorate in timpul orelor de arta, care au ca tema culoarea.

Evenimentul se va desfasura in sala Transylvania FORUM din cadrul Transylvania College si va avea loc pe 14 noiembrie 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here