Freshful by eMAG aduce consumatorilor din București și împrejurimi fructe cu gust “Din Livadă”

0
1037

 

  • Fructe de sezon cultivate în Dâmbovița
  • Mere, pere și gutui crescute în bazinul pomicol Voinești, localitatea Văleni, Dâmbovița
  • Producție ultra-fresh de fructe asigurată întreaga toamnă, păstrate cu grijă și peste iarnă
  • Gust delicios, soiuri românești

 

Inspirați de preferința consumatorilor pentru produse proaspete, savuroase și locale, Freshful anunță extinderea proiectului from farm to fork “Din Grădină” către zona de fructe autohtone și introduce în platforma Freshful.ro: “Din Livadă”.

Porniți în căutarea fructelor cu gust, echipa Freshful s-a oprit în bazinul pomicol Voinești, unul dintre cele mai productive bazine pomicole din România, unde cresc și rodesc meri, peri și pruni, încă din 1959. Aici, pomicultorii se asigură ca fructele locale să fie atent cultivate, culese și transportate.

Atestate ca „produs montan”, fructele “Din Livadă”, de la soiuri de mere românești cu tradiție – Frumosul de Voinești, Crețesc, Renet, la soiuri iubite de consumatori – Jonathan, Idared, Florina, Granny Smith, Golden, sau perele Abbate, Lucas, Kaiser și Cure, vor ajunge de la Văleni în depozitul Freshful din Ștefăneștii de Jos și apoi direct pe masa a peste 55.000 de clienți.

“Când clientul Freshful cumpără produse ultra-proaspete, le caută pe cele cu valoare adăugată. Mai mult, e atent la sezonalitate, proveniență, diversitate și gust excepțional. Legumele și fructele conduc în topul preferințelor clienților noștri, de aceea am extins proiectul “Din Grădină” – dedicat legumelor de la Băleni, cu o nouă ediție cu fructe din Văleni, Dâmbovița: “Din Livadă”. Pe termen lung, ne dorim să atragem cât mai mulți fermieri și producători români în platforma Freshful alături de care să ajungem la peste 1 milion de gospodării din București și Ilfov cu o ofertă proaspătă și echilibrată”, afirmă Ciprian Tănăsescu, Business Unit Manager UltraFresh, Freshful by eMAG.

“Zona este recunoscută în toată țara pentru tradiția în pomicultură, iar pomii din livezile noastre sunt crescuți în marea lor majoritate în sistem clasic, unii dintre ei având și 40-50 de ani. Sunt grădini pe care le-am moștenit de la părinți, am folosit și toate cunoștințele dobândite de-a lungul anilor și încercăm, cu fiecare cutie, să le aratăm oamenilor ce înseamnă fructele cu gust. Livezile noastre arată și curtea bunicilor, cu iarbă pe jos, cu pomi tineri și maturi, pe care eu îi știu de când eram copil și sunt mândru că trimitem către Freshful fructe din copacii pe care îi culeg an de an, pentru că știu exact cum i-am crescut. Pomii maturi au rădăcini adânci, ceea ce înseamă că găsesc hrană cât mai diversă și nu e nevoie de îngrășăminte chimice pentru ca ei să dea rod bogat”, povestește Viorel Cigăran, inginer horticultor și pomicultor din tata-n fiu, care s-a născut în Văleni, a făcut facultatea de horticultură și astăzi are șapte livezi moștenite din familie sau cumpărate de-a lungul anilor.

Fructele, cu adevărat gustoase, dulci și hrănitoare vor fi livrate în ambalaje personalizate din carton reciclabil, în condiții optime de temperatură, pentru a ajunge mereu proaspete la clienți, alături de celelalte cumpărături săptămânale.

Pentru a cunoaște îndeaproape proiectul și bunătățile pe care le produce, Radu Dumitrescu – Master Chef și ambasador Freshful by eMAG, a mers la Văleni să încerce fructele care vor ajunge în cutiile “Din Livadă”. A început cu Frumosul de Voinesti, a continuat cu Florina, Idared, Jonathan, Golden, Crețesc și Renet, simțindu-se în fiecare moment ca la o degustare de vinuri, unde gustând fructele repede, una după alta, a putut să aprecieze particularitățile fiecăreia: aciditate, dulceață, textură, suculență, culoare etc.

Descoperă povestea fructelor “Din Livadă” pe Freshful.ro/Inspiratie, în categoria Fructe proaspete și Noutăți.

***

Despre Freshful

Companie românească fondată în 2021, Freshful oferă, pe platforma online și în aplicațiile mobile, o varietate de peste 20.000 de produse alimentare și bunuri de larg consum de la parteneri și producători locali. Astfel, Freshful vine în sprijinul tuturor celor care vor să economisească timp cu serviciu de livrare rapidă sau programată a unui coș complet de cumpărături zilnice, de la fructe, legume, carne, pește, pâine proaspătă, lactate, mezeluri, produse congelate și băuturi până la articole de uz casnic. Clienții pot găsi într-un singur loc o diversitate de produse locale, internaționale, ECO și BIO pentru o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Comenzile sunt livrate din depozitul cu temperatură controlată în mașini frigorifice până la ușa clientului 7 zile din 7, între orele 8.00-22.00.

Serviciul este disponibil pe www.freshful.ro, în aplicația iOS și Android, acoperind momentan Bucureștiul și mare parte din localitățile ilfovene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here