Food Truck Festival on Tour ☆ mall Promenada | București

0
3669

Food Truck Festival on Tour, un eveniment dedicat promovării mâncărurilor preparate rapid, dar sănătos are cea dintâi oprire la Promenada, în parcările supraterane și esplanadele de la intrarile principale, în perioada 6-16 octombrie 2016. Aici, timp de 11 zile, vei putea descoperi o mulțime de food trucks și van-uri care te poartă într-un tur inedit, având ca scop promovarea culturii street food, cu rețete delicioase și autenctice de pizza, burgeri, paella, paste și o mulțime de rețete home-made.

Prima ediție Food Truck Festival 2016 este una care anunță zile condimentate cu o diversitate impresionantă de preparate culinare care vor permite celor prezenți să exploreze și să experimenteze întreaga lume de street gourmet sănătos, atât ca opțiune culinară de servit în oraș, cât și ca propunere alternativă a prânzului “pe tastatură”. Food Truck Festival are toate ingredientele din rețeta ideală pentru o experiență urbană inedită, ce va încânta toate simțurile.

Arrosticini, Burger Van, Camionetta, Circus Pub Truck, Clătitarie, Delicii pe Roți Waffles & Coffee, La Finca Alioli Van, Gourmet Street Food, GRANO Food truck și Meat Busters își anunță prima oprire în parcarea Promenada Mall București (intrarea dinspre Barbu Văcărescu, cât și cea dinspre Calea Floreasca), cu propuneri culinare ce includ pizza, burgeri, sandwichuri calde delicioase, paella, paste, clătite, waffles, vafe cu fructe proaspete și nu numai. 

Intrarea este liberă, iar plata produselor se face cu numerar sau card bancar direct la comercianți.

ProgramUL Food Truck festival PROMENADA ESTE zilnic între 11:00-20:00.

Mai multe detalii despre evenimente și promoții puteți descoperi pe promenada.ro sau pe pagina de Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here