FOCUS București – dezvoltare urbană, digitalizare, economie circulară”

0
850

Avem plăcerea de a vă invita miercuri, 8 iunie 2022, începând cu ora 9:30 (înregistrarea de la ora 9:00), la cea de a IV-a ediție a conferinței „FOCUS București – dezvoltare urbană, digitalizare, economie circulară”, eveniment ce va avea loc în Aula Carol I a Palatului CCIB (Str. Ion Ghica nr. 4, etaj 2).

Evenimentul, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, reunește reprezentanți ai comunității de afaceri a Capitalei, precum și oficiali din administrația centrală și locală, pentru a clarifica problemele apărute în relația autorități – mediu de afaceri și pentru a identifica soluții și bune practici menite să transforme Bucureștiul într-o metropolă modernă a business-ului românesc.

Vom aborda, în compania invitaților noștri, teme de interes major pentru comunitatea de afaceri bucureșteană precum: digitalizarea administrației si accesul operatorilor economici la serviciile publice pentru rezolvarea problemelor administrative și fiscale, București Smart City – soluții și oportunități, infrastructura de transport – provocări și soluții inteligente, și, nu în ultimul rând, solutii de finanțare. De asemenea, evenimentul constituie un excelent prilej pentru participanți de a interacționa cu vorbitorii prezenți la conferință.

În speranţa ca veţi da curs invitaţiei noastre, vă mulţumim anticipat şi vă rugam sa confirmaţi participarea la adresa de email [email protected] sau la tel. 0730 990 764, Cristina Şerbănescu.

Biroul de Presă al CCIB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here