FlorideLux.ro estimează un volum dublu de comenzi de flori și decorațiuni în perioada Sărbătorilor, comparativ cu anul trecut

0
1528

 

București, 3 decembrie 2020 – FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, estimează că volumul vânzărilor din perioada Sărbătorilor de iarnă se va dubla în acest an comparativ cu același interval din 2019, pe fondul tendinței de a petrece Sărbătorile acasă, cu familia, și a creșterii comenzilor online.

În cadrul noii colecții de iarnă bazată pe conceptul Crăciunului petrecut în familie, clienții FlorideLux.ro vor regăsi produse precum: aranjamentele florale speciale pentru Crăciun, coșuri cadou, cutii cadou cu coronițe de Crăciun, jucării de pluș, praline cu tematică festivă, dar și decorațiuni sau aranjamente inedite pentru casă, cum ar fi statuete decorative tematice, îngerași din ceramică, lumânări parfumate, baloane cu heliu, vase, cutii și coșulețe –  toate create și decorate în spiritul Sărbătorilor. Nuanțele predominante sunt cele calde: alb pur, auriu și roșu, cu accente de verde. În ceea ce privește florile utilizate în aranjamentele florale decorative, printre acestea se numără: amaryllis, lalele, ilex, trandafiri, crengi înzapezite sau decorațiunile naturale uscate din portocale, limetă, mere, scoarță de copac sau flori de bumbac.

Potrivit companiei, prețul unui aranjament floral din colecția de iarnă va începe de la 79 lei, iar cel mai scump va ajunge la 800 lei, și constă într-un aranjament pentru masă format dintr-un mix de conifere fresh într-un vas special creat manual din scoarță de copac, cu lumânari decorative, globuri și luminițe.

“Ne așteptăm la o dublare a comenzilor pentru colecția nouă de iarnă în comparatie cu cea de anul trecut, întrucât asistăm la un peisaj economic și social cu totul diferit și la o schimbare majoră a comportamentului de consum al clienților. În contextul pandemiei, majoritatea românilor vor renunța la călătorii sau petreceri în restaurante, așadar, în acest an, Crăciunul este – poate mai mult ca niciodată – despre casă, familie și cei apropiați. Astfel, am creat aranjamente florale decorative, ideale pentru a aduce în case atmosfera magica a sezonului de Craciun, ce pot livrate oriunde în România, în condiții de siguranță. Mai mult, prețurile noii colecții au fost reduse față de cele ale colecției trecute, pentru a ajunge în casele cât mai multor români printr-o coroniță pe ușă sau un aranjament floral pe masa de Crăciun” , a declarat Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

 

###

 

Grupul FlorideLux are o experiență de peste 16 ani în industria de flori și cadouri. Din portofoliul FlorideLux fac parte website-urile www.floridelux.ro – florărie online cu peste 5.000 de buchete și aranjamente florale și livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România, dar și oriunde în lume; www.cosuridelux.ro – magazine online de cosuri cadou premium, elegante și speciale, pentru cadouri corporate și personale de neuitat; www.brazidecraciun.ro – magazine de brazi cu livrare la domiciliu, brazi artificiali, brazi naturali tăiați și brazi în ghiveci; www.coroane.ro – magazine online de coroane funerare, jerbe funerare și alte accesorii, cu livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România;

 

Magazinele FlorideLux pot fi vizitate în:

  • București: Bulevardul Libertatii 22 – atelier de lucru, showroom și birouri
  • Brașov: str. Zizinului nr.3 – florărie magazin

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here