FlorideLux lansează colecția de toamnă, de la care așteaptă vânzări de 50.000 de euro

0
1749

București, 6 septembrie 2016: FlorideLux, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, lansează colecția de toamnă, care include 21 de aranjamente florale. Potrivit estimărilor reprezentanților florăriei, noile produse introduse în acest sezon vor impulsiona vânzările companiei cu până la 50.000 de euro.

 

Pentru crearea aranjamentelor de toamnă s-au folosit flori precum daliile, calele portocalii și negre, brassica – plantă cunoscută în termeni populari ca varză ornamentală, hortensii vintage, bouvardia, miniroze, trandafiri cappuccino, echeveria, maci sau eremurus – floare cunoscută și sub denumirea de Lumânarea deșertului. Florile, livrate în cutii albe sau negre, vor fi puse în evidență atât de elemente naturale neconvenționale, precum lotus uscat, scoarță naturală de copac sau crengi, dar și de frunze de mătase și fructe decorative.

”Toate aceste aranjamente aduc un mix interesant de texturi, de la catifelat la aspru, de la lucios la mat, de la țepos la fin. Paleta cromatică este una abundentă, specifică acestui anotimp, iar cutiile cu flori sunt decorate cu frunze aurii. În noua colecție sunt 21 de aranjamente distincte, câte unul pentru fiecare zi de toamnă calendaristică, până la echinocțiu, momentul care marchează debutul toamnei astronomice. Și aceste cutii cu flori vor fi manipulate cu mănuși albe, atât la producție, cât și la livrare, iar expedierea va fi făcută de un angajat îmbrăcat în costum”, declară Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

 

Potrivit acestuia, românii achiziționează, de regulă, flori de sezon, iar toamna sunt căutate, cu precădere, daliile și crizantemele, în culorile specifice anotimpului, respectiv caramel, arămiu, auriu, kaki, burgundy sau pasteluri vintage.

 

În ceea ce privește bugetul alocat de români pentru aranjamentele de toamnă, acesta se va situa în jurul valorii de 350 de lei, noua colecție conținând doar cutii de dimensiuni medii, cu aranjamente exclusiviste.

 

”Bazându-ne pe succesul colecției de vară, dar și pe creșterea cererii în a doua parte a anului, estimările noastre arată că aceste aranjamente vor genera rezultate net superioare față de cele din aceeași perioadă a anului trecut. Ne așteptăm ca la nivelul întregului sezon să avem vânzări de aproximativ 50.000 de euro pentru aranjamentele florale de toamnă, după ce anul trecut am obținut circa 25.000 de euro”, completează CEO-ul și fondatorul FlorideLux.

 

Estimările companiei arată că 80% din totalul vânzărilor colecției de toamnă va fi generat direct de clienții florăriei online, atât din București, cât și din țară, iar francizele vor înregistra aproximativ 20% din volumul prognozat la nivelul întregului sezon.

 

Prețurile produselor incluse în colecția de toamnă încep de la 300 de lei și ajung până la aproximativ 600 de lei. Lansarea noii colecții coincide și cu o campanie promoțională, valabilă pentru toate comenzile plasate pe 1 septembrie 2016. Astfel, noile aranjamente florale achiziționate în această zi vor avea prețuri mai mici cu 5%, respectiv cu 10% pentru clienții cu cont înregistrat și abonați la newsletter, indiferent de data livrării. De asemenea, posesorii de carduri de fidelitate FlorideLux vor avea, instantaneu, un discount de 20% pentru comenzile efectuate.

 

 

###

Despre florăriile FlorideLux

Florăriile FlorideLux, cu o experiență de peste 13 ani pe piața din România, oferă produse și servicii de calitate precum buchete și aranjamente florale, coșuri cadou, aranjamente flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergură, design profesional pentru Crăciun și alte evenimente importante, cu livrare oriunde în România. Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800Flowers.com și alăturarea la cea mai mare rețea de florării din lume, Bloomnet, lucru ce permite și livrarea rapidă de buchete oriunde în lume. Primele francize FlorideLux au fost deschise în București, Brașov, Cluj.

Website-urile care fac parte din rețeaua florăriilor FlorideLux sunt: www.floridelux.ro,www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.cosuridelux.ro.

Mai multe detalii despre FlorideLux sunt disponibile pe www.floridelux.ro/despre-noi și pe canalul de Youtube, https://www.youtube.com/user/floridelux

 

 

 

floridelux toamna 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here