FlixBus se întoarce pe șoselele din România

0
1362

FlixBus se întoarce pe șoselele din România cu măsuri ample de siguranță și igienă + FlixBus reia cursele cu autocarul spre Franța, Germania, Austria, Belgia și Luxemburg + FlixBus introduce un nou concept de igienă + Pentru primele curse, începând cu 19 iunie 2020, se pot cumpăra deja bilete + Călătoriile cu autocarele FlixBus sunt acum posibile și în Germania, Austria, Portugalia, Polonia, Croația, Republica Cehă, Bulgaria, Suedia și Danemarca
București, 18.06.2020 – FlixBus reia cursele cu autocarul din și spre România din 19 iunie. Conexiunile internaționale vor fi disponibile din peste 10 orașe, inclusiv București, Brașov, Sibiu și Arad. Românii vor putea călători din nou în 5 țări europene cu autocarele verzi. Furnizorul de mobilitate anunță și un nou concept de igienă implementat odată cu repornirea activității.
La început, FlixBus va deservi conexiuni din rețeaua inițială către peste 20 de orașe din Franța, Germania, Austria, Belgia și Luxemburg. Printre altele, vor fi disponibile fără escală, orașele Paris, Nantes, Rennes, München, Stuttgart, Viena sau Bruxelles. FlixBus va continua să își extindă oferta pentru călătorii români în perioada următoare. Până la finalul lunii iunie, startup-ul de mobilitate va relua cursele internaționale spre aproape 50 de destinații din Europa printre care se numără și orașe precum Budapesta, Innsburck, Zurich, Geneva, Lyon, Grenoble, Dortmund sau Frankfurt. În baza cererii clienților, rețeaua de rute este extinsă treptat. Deoarece operațiunile furnizorului de servicii de autocar sunt reluate în tot mai multe țări din Europa, pasagerii pot călători către și mai multe destinații cu doar o singură interconexiune. Biletele pentru curse pot fi deja cumpărate online.
„După o pauză de 3 luni, suntem încântați să ne întoarcem în sfârșit pe șosele. Sperăm să îi putem aduce pe români cât mai aproape de viața lor de zi cu zi, oferindu-le oportunitatea de a ajunge spre destinații europene în mod accesibil”, a declarat László Arany, director regional. „În ultimele săptămâni echipa noastră a dezvoltat un nou concept de igienă care va permite pasagerilor să călătorească cu autocarul pe distanțe lungi în siguranță, chiar și în situația actuală”.
Măsuri ample de igienă pentru o călătorie în siguranță
Odată cu reluarea operațiunilor, FlixBus lansează noi măsuri complete de igienă și siguranță, care vor fi adaptate situației actuale, în strânsă cooperare cu experții în domeniul sănătății și cu autoritățile.
Astfel, toate autocarele vor fi dezinfectate complet după fiecare călătorie. Controlul digital al biletului și prezența dezinfectantului pentru mâini în autocar sunt alte două proceduri care au fost implementate de către FlixBus. În zonele de așteptare, precum și în timpul îmbarcării și debarcării, trebuie menținută distanța de siguranță de 1,5 metri, care a devenit o practică standard. Purtarea unei măști care să acopere nasul și gura este obligatorie în momentul
îmbarcării, debarcării și pe durata întregii călătorii. Toaletele la bordul autocarului, din motive de siguranță, vor fi inchise temporar.
Pasagerii FlixBus primesc instrucțiunile de siguranță împreună cu biletul atunci când achiziționează biletul online. De asemenea, soferii de autocar vor explica aceste măsuri înainte de începerea călătoriei. Mai multe detalii despre măsurile de siguranță implementate pot fi accesate în avans aici. FlixBus continuă să urmeze sfaturile autorităților din domeniul sănătății și a celor guvernamentale. Măsurile introduse de FlixBus sunt aliniate cu cerințele oficiale.
„Îndemnăm pasagerii să respecte aceste măsuri preventive, să urmeze indicațiile oferite la bord și, cel mai important, să călătorească numai atunci când nu prezintă simptome. Politiciile noastre de anulare a biletului permit o modificare flexibilă a călătoriilor „, menționează László Arany.
FlixBus reîncepe activitatea și în alte țări europene Pe lângă România, FlixBus a reînceput activitatea și în alte țări precum Germania, Austria, Slovenia, Portugalia, Polonia, Croația, Republica Cehă, Bulgaria, Suedia și Danemarca. Pasagerii care doresc să călătorească pe oricare dintre cursele internaționale sunt rugați să se informeze în prealabil despre reglementările de intrare în țara respectivă. *** Despre FlixBus FlixMobility este un furnizor de servicii de mobitate care oferă noi alternative de călătorie convenabile, accesibile și ecologice prin intermediul brandurilor FlixBus și FlixTrain. Datorită unui model de afaceri unic și tehnologiei inovatoare, start-upul a reușit să operezecea mai mare rețea de autocare interurbane din Europa și a lansat primul tren verde pe distanțe lungi în 2018 cât și proiecte pilot pentru autocare electrice în Germania și Franța. Din 2013, FlixMobility a revoluționat modul în care călătorimîn Europa și a creat mii de sluje în industria mobilității. În 2018, FlixMobility a lansat FlixBus USA pentru a aduce alternative de călătorie în Statele Unite ale Americii. Din birouri sale din Europa și din Statele Unite ale Americii, echipele FlixBus se ocupă de planificarea rețelei, de relațiile cu clienții, de managementul calității, de marketing și de vânzări, precum și de dezvoltarea activității și a tehnologiei. Flota verde FlixBus este operată de parteneri regionali și întreprinderi mici și mijlocii, în timp ce FlixTrain operează în colaborare cu companii feroviare private. Prin intermediul acestor parteneriate, inovația, spiritul antreprenorial și un brand internațional puternic se alătură experienței și tradiției. Combinația unică de start-up tech, platformă de e-commerce și companie tradițională de transport au adus FlixMobility în poziția de lider care își propune să schimbe permanent industria de mobilitate din Europa. Pentru mai multe informații vizitați https://global.flixbus.com/company/about-flixbus

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here