Flash Office introduce pentru prima data in Romania cardul de beneficii pentru birouri instant

0
1097

 

Astazi 01.09.2015, Flash Office Solutions lanseaza primul card de reduceri permanente, cardul Flash Office Instant Office Benefits.

Fiecare membru al centrelor noastre primeste gratuit cardul Flash Office – INSTANT OFFICE BENEFITS prin care are acces la servicii si produse cu un pret mai mic, printr-un sistem de reduceri intre 10 si 20%.

Firmele care sunt gazduite de centrele Flash Office Solutions, angajatii lor si partenerii lor de afaceri primesc carduri de reduceri permanente pentru produse si servicii, din domeniile de servicii profesionale, de consultanta si IT&C, dar si servicii personale corporate, precum food&catering, styling, sport, florarie, imbracaminte, accesorii de purtat la birou si chiar home&deco sau servicii medicale.

Ne dorim ca firmele care au birouri instant in centrele noastre, fie ca este vorba de spatii de birouri in HUB, fie ca este vorba de spatii individuale sa se simta ca intr-o mare comunitate de business, sa interactioneze si sa dezvolte afaceri impreuna, de aceea venim cu aceasta facilitate, unica in Romania la inchirierea de birouri, cea a cardului Flash Office – INSTANT OFFICE BENEFITS. Reducerile se aplica la servicii de business, dar si la produse si servicii necesare unei activitati de birou corporate, precum cele de catering, restaurant, protocol, imbracaminte business, servicii de sanatate si sport si ele vor fi un mare beneficiu pentru membrii nostri, cu totul insemnand economii anuale de sute de euro.

Am identificat pentru membrii nostri restaurante in apropiere, unde sa ia masa la un pret mai mic permanent, cu specific diferit- de la mediteranean, la cosmopolit sau nemtesc- ceainarii, florarii si site-uri cu produse necesare unei vieti moderne si am obtinut reduceri permanente.

Multumim tuturor partenerilor nostri pentru aceste reduceri de 10-20% si ii invitam in comunitatea noastra”, declaraIlinca Dumitru, Sales Manager al Flash Office Solutions.

Pentru ca stim ca bugetul este cel mai important in toate fazele pentru dezvoltarea unei afacerii, Flash Office Solutions, prin cardul de beneficii faciliteaza discounturi permanente semnificative la 21 de firme.

Printre beneficii se numara discounturi la servicii de traduceri, furnizate de firma Contrad Groupe AD, recrutare de personal si HR furnizate de Flow, IT&C si web realizate de Tellence, echipamente IT&C, media&PR prin www.mediapr.ro, productie video si grafica 3D prin www.dogmafilm.com, servicii avocatura prin Cabinet Emil Racoviceanu, amenajare interioara, organizare de evenimente si team building la Snagov, dar si reduceri de 10-20% la restaurantele din zonele unde sunt amplasate cele doua cladiri de birouri unde functioneaza Flash, precum Lente Bistro, Jeunesse Bistro, Octopus, Cofetaria Armand, Bernschutz & Co.

si pentru ca un buchet de flori este un sol bun si in afaceri si in viata personala, posesorii de card Flash Office –Instant Office Benefits vor avea reduceri de 10% la o florarie din vecinatate, Expert Flower. Pe langa food si flori, angajatii firmelor din HUB-ul si din spatiile de birouri Flash Office Solutions vor mai avea reduceri de 10-15% la camasile de la www.pineberry.ro , de 15% la accesoriile de birou – papioane, butoni, bretele si esarfe – Madalina Spirleanu Accessories, decoratiunile interioare, pentru birou si casa reduse cu 10% de la www.retroboutique.ro , optica medicala de la Optiplaza, 15% la sala de sport Evegym, specializata in cursuri de Kangoo Jumps, aerobic, masaj si servicii de styling reduse cu 20% de la saloanele Otto Olivery.

Lista ramane deschisa, Flash Office Solutions fiind in discutii cu mai multi parteneri, viitoarele discounturi urmand a fi actualizate in sectiunea speciala a cardului Flash Office de de site-ul companiei http://www.flashoffice.ro/ro/cardul-flash-office/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here