Firmele au gasit solutia castigatoare in pachetele complete de curatenie

0
1409

Studii recente au confirmat intr-un numar tot mai mare legatura stransa dintre productivitatea la locul de munca si mediul in care o persoana isi desfasoara activitatea.

Fie ca vorbim despre birouri, magazine, depozie sau hale, un spatiu bine organizat si ordonat ii ajuta pe angajati sa devina mai proactivi, sa se concentreze mai bine si sa isi dezvolte capacitatea de organizare.

De asemenea, vorbind de locuri cu o circulatie mare de persoane si cu expunerea la diversi factori care pot favoriza bacteriile sau microbii, intretinerea unei incaperi in conditii de curatenie pe deplin igienice necesita o frecventa constanta. Pentru ca vorbim despre spatii extinse, un proces de curatare eficient devine anevoios, daca nu se dispune de personal specific. ci doar de un numar restrans de ingrijitori. Investitia pare una majora, atat in mana de lucru, cat si in achizitia de produse speciale sau in procedeu.

Deoarece toate aceste aspecte se pot traduce intr-un consum ineficient de timp, energie si de bani pentru organizarea unei firme, oferta unui serviciu profesional de curatenie poate deveni o alternativa mult mai avantajoasa. Astfel, identificarea unui pachet ce include servicii de curatenie ce asigura si consumabile, este necesara si esentiala pentru un spatiu manageriat corespunzator si mentinut la standarde ridicate de lucru.

In ultimii ani capitala a devenit un punct de reper pentru numeroase corporatii sau organizatii, aria zonelor de birouri extinzandu-se tot mai mult, in diverse colturi ale orasului.

Astfel, existenta pe piata de nisa a unui serviciu complet propus de o firma de curatenie Bucuresti a devenit valoroasa, datorita beneficiilor pe care le ofera clientilor sai. Tot mai multi romani apeleaza la aceste oferte, care avantajeaza in special prin costuri, devinind o investitie inteligenta.

Prin urmare, orice fel de spatiu, chiar daca vorbim despre categoria birourilor, magazinelor sau chiar a locuintelor, este intretinut la un nivel optim de curatenie de catre un personal calificat. Numarul unei echipe este organizat in functie de suparafata fiecarui spatiu care necesita interventie, iar aceasta vine echipata cu o serie de produse si de consumabile speciale, pentru a oferi un rezultat raportat la asteptarile oricarui client, ce isi doreste un mediu de lucru sau de trai in conditii igienice.

De asemenea, un astfel de serviciu ofera si interventii penttru anumite cereri de curatare a suprafetelor, precum covoare, mobilier sau pereti si podele din granit sau marmura.

Efectuarea unor astfel de procedee intr-un timp util si rapid, justifica popularitatea acestor firme pe piata de servicii din Romania, UPS Cleaning fiind un exemplu mai mult decat potrivit. Echipa lor este recomandata de cei peste 5 ani de experienta in domeniu si de modul de lucru, adaptat in functie de disponibilitatea fiecarui client. Cu servicii ce propun o interventie regulata si frecventa, grija din partea managerilor pentru intretinerea unui spatiu de lucru dispare. Un calendar de activitate prestabilit pentru fiecare cerere, asigura rezultate profesionale periodice, in baza unei asigurari contractuale de 200.000 euro in cazurile de accidente si deteriorari involuntare.

Asadar, siguranta unui pachet complet de curatenie este reprezentata nu doar de procesul de curatare in sine sau de rezultate, ci si de o garantie ce confirma profesionalismul unei firme

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here