Fiorentina – Catania, scor 3-0. Mutu a inscris doua goluri in trei minute

0
724
fotbal

fotbalAtacantul Adrian Mutu a marcat primele goluri dupa ce a fost reprimit in lotul echipei AC Fiorentina, in partida de duminica, pe teren propriu, in fata formatiei Catania, in etapa a XXVIII-a a campionatului Italiei, scrie Mediafax.

Mutu a inscris singurele goluri ale primei reprize, in minutele 21 si 24.

La pauza, in drum spre vestiere, Mutu a declarat pentru postul de televiziune Sky ca a facut ce i-a cerut antrenorul Sinisa Mihajlovici. „Am raspuns pe teren cererilor pe care mi le-a facut Mihajlovici toata saptamana”, a spus Mutu.

Atacantul Adrian Mutu a declarat, duminica, la postul de televizune Sky, ca isi dedica lui si suporterilor Fiorentinei cele doua goluri marcate in partida de duminica, de pe teren propriu, cu formatia Catania, scor 3-0, din etapa a XXVIII-a a campionatului Italiei, informeaza site-ul violanews.com.

„M-am intors usor-usor. Fizic nu sunt inca la suta la suta, dar sper sa ajung in urmatoarele partide. Din acest moment mai sunt noua partide pana la finalul sezonului si trebuie sa progresam. Nu vreau sa vorbesc despre un loc de cupe europene, deoarece ar putea sa ne poarte ghinion. Va trebui sa luam fiecare meci in parte si vom vedea la final unde am ajuns. Golurile de astazi mi le dedic mie si suporterilor Fiorentinei”, a spus Mutu.

Mutu a fost scos din lotul Fiorentinei dupa ce jucatorul a refuzat sa se antreneze pentru ca nu este lasat sa plece gratis la un alt club din Italia. El dorea sa se transfere la Cesena, oficialii acestei grupari ajungand la o intelegere cu fostii impresari ai jucatorului, fratii Ioan si Victor Becali, pentru achizitionarea romanului din postura de fotbalist liber de contract.Ulterior, Mutu a renuntat la colaborarea cu Ioan Becali si a sustinut o conferinta de presa in care si-a cerut scuze pentru problemele create oficialilor Fiorentinei.

Atacantul Adrian Mutu a revenit pe teren la Fiorentina, el intrand in minutul 79 al meciului cu Parma, din deplasare, din etapa a XXIV-a a campionatului Italiei. Adrian Mutu a revenit pe teren la o luna dupa ce Fiorentina il exclusese din lot, din motive de disciplina. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here