Finala MISS TOURISM WORLD Romania 2006

0
768

“PLATINUM AGENCY”, reprezentanta in Romania a MISS TOURISM WORLD ORGANISATION – Anglia, HOTEL “Alexandros” – BUSTENI,CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA siPrimaria Orasului Busteni au organizat pentru prima data in Romania, finala internationala a prestigiosului concurs de frumuseteMISS TOURISM EUROPE 2003.

Acest eveniment s-a desfasurat cu exact un trei in urma, iar spectacolul de gala al decernarii premiilor a avut loc in seara zilei de 6 septembrie 2003 in cadrul feeric al Complexului Turistic “ALEXANDROS” din Busteni, gazda a tuturor concurentelor, dar si a invitatilor din tara si de peste hotare. Dealtfel, insasi prezenta reprezentantelor frumusetii din peste 30 de tari ale Europei ce au fost insotite si de Directorii Nationali ai agentiilor de profil, dar si programul turistic extrem de atractiv pregatit cu atentie de catre organizatori, au asigurat acestui eveniment succesul asteptat si deja anuntat.

Presedinte al juriului a fost JOHN SINGH, presedinte al MISS TOURISM WORLD ORGANISATION cu sediul la Londra si promotor al unora dintre cele mai importante concursuri de frumusete si modelling organizate in cele mai frumoase, interesante si exotice locuri ale lumii:MISS TOURISM WORLD, MISS TOURISM EUROPE, MODEL OF THE WORLD, MODEL OF THE UNIVERSE, MISTER TOURISM WORLD, MISS INTERNET WWW si MISS BIKINI WORLD.
Incepand cu anul 2002, Romania a fost inclusa in calendarul acestor evenimente  prin intermediul“PLATINUM AGENCY”, detinatoare a licentelor acestor concursuri; aceasta a organizat pana in prezent numeroase finale nationale, ultima –MODEL OF THE UNIVERSE, avand loc in Bucuresti. Pana acum Romania a fost reprezentata cu succes la finalele internationale din Liban, Malta, Turcia, Venezuela, Zimbabwe si Tanzania, Mihaela Tudor fiind prima romanca ce a castigat o finala internationala a unui astfel de concurs. Laureata cu titlul MISS BIKINI WORLD 2002 in Malta, ea a fost protagonista unui amplu articol aparut in prestigioasa publicatie “The Times”. In acelasi an, Alexandra Stoian a fost desemnata MISS TOURISM EUROPE 2002 in Antalya, Turcia, iar Andreea Alina Cojocaru a cucerit locul al III-lea la finala mondiala a MISS BIKINI WORLD 2003desfasurata la Beirut, in Liban.

 

Dar cea mai mare realizare a “PLATINUM AGENCY” s-a materializat in rasunatorul succes obtinut in luna decembrie a anului trecut de catre romanca Alina Ciorogariu, cea care castigase finala nationala MODEL OF THE UNIVERSE 2003. Nascuta in comuna Talmaciu din judetul Sibiu si studenta in anul I al Facultatii de Informatica Economica, Alina Ciorogariu a fost nevoita sa renunte la participarea la finala mondiala gazduita de continentul african (Ghana), pentru simplul motiv ca nu putea lipsi de la cursuri… Decizia sa avea sa fie de bun augur, caci, in seara zilei de 21 decembrie, pe scena Teatro Municipale din localitatea Valencia din Venezuela, Alina Ciorogariu surclasa 43 de frumuseti de pe cinci continente, cucerind titlul MISS TOURISM WORLD 2003 (www.misstourismworld.com ) – cea mai importanta distinctie obtinuta de o romanca intr-un concurs de gen. Mai mult, ea a reusit sa castige si PREMIUL PRESEI, toti reprezentantii mass-media acreditati la concurs fiind uimiti si de faptul ca vorbea limba spaniola, cu un accent castilian perfect. Deprins – dupa cum ne marturisea, in timp ce urmarea telenovele la televizor.

In anul 2003, ea si-a inceput periplul prin intreaga lume, incalitate  de ambasadoare a Romaniei si a MISS TOURISM WORLD ORGANIZATION. Prima escala a facut-o la Londra, unde timp de o luna a luat lectii de limba engleza (se pare

 ca spaniola sa perfecta nu era suficianta!…) si a participat la nenumarate casting-uri, prezentari si shootting-uri pentru cele mai importante firme si agentii de profil. Apoi a fost invitata in Thailanda, ca membru al juriului finalei nationale a concursului MISS TOURISM WORLD 2004, gazduit de exoticele insule Pattaya si Phukett. Prezenta remarcabila a Alinei Ciorgariu avea sa contribuie la decizia pe care a luat-o guvernul thailandez de a gazdui anul viitor finala mondiala a concursului MODEL OF THE UNIVERSE, eveniment la care ea va fi invitata de onoare. Trebuie mentionat faptul ca si China unde si Alina Ciorogariu va ajunge in luna noiembrie ca invitata de onoare a finalei mondiale a aceleiasi prestigioase competitii, a intrat deja in aceasta cursa a promovarii imaginii turistice in intreaga lume, organizand in acest an nu mai putin de sapte finale mondiale ale concursurilor de gen. Practic, un… antrenament si probabil inca o avanpremiera pentru Jocurile Olimpice ce vor fi gazduite peste patru ani la Beijing.

 

Avand exemplul celorlalte tari ce au facut din aceste concursuri un mijloc de promovare turistica, organizatorii romani au considerat ca evenimente precum MISS TOURISM EUROPE 2003 sauFESTIVAL “VALEA PRAHOVEI” 2004 sunt excelente prilejuri de a promova istoria, traditiile, cultura romaneasca si pitorescul acestor locuri, parti integrante ale civilizatiei europene. Promovarea turistica a imaginii Romaniei si a proiectelor initiate de oficialitati reprezinta de asemenea importante obiective mediatice ale unor astfel de evenimente de referinta.

De-a lungul unei saptamani intregi, in toate localitatile turistice ale Vaii Prahovei vor fi organizate pentru toti cei implicati in acest eveniment de mare anvergura o serie de actiuni menite sa promoveze aceasta zona, ca destinatie turistica si culturala.

Avand drept puncte de atractie unele dintre cele mai cunoscute obiective turistice ale Romaniei (Castelul Peles, Casa  Memoriala “George Enescu” din Sinaia, Babele, Sfinxul, Crucea Eroilor de pe Caraiman, Pestera Ialomicioara, numeroase unitati tursitice si baze sportive si de agrement etc), intreg patrimoniul turistic al statiunilor de pe Valea Prahovei se va imbogati de data aceasta cu o super-oferta destinata iubitorilor divertismentului, muntelui si turismului veritabil : FESTIVAL “VALEA PRAHOVEI” 2004.

 

Cu aceasta ocazie, toti cei prezenti vor putea asista la evenimentele organizate in aer liber, in principalele locatii, obiective turistice si hoteluri, dar si la o serie de actiuni cu caracter cultural si social. Principala tinta a acestui eveniment de mare anvergura este impunerea produsului turistic“Agrement pe VALEA PRAHOVEI”.

 

Marius Seceleanu – General Manager Platinum Agency & Marketing  Manager Hotel SILVA 
0722.341.591 / Fax : 0244.320.027 seceleanumarius@yahoo.com 
Oana Georgescu – PR Manager 
0722.434.986./ 0744.654.838. oanageorgescuro@yahoo.com 
Camelia Seceleanu – Webmaster & Manager MTWO 
0722.621.673 office@infofashion.ro

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here