Festivalulul Tradiţiilor Culturale Turceşti

0
1200

Loc de desfăşurare : Parcul Herăstrău – Roata mare

Perioada : 9-11 iunie 2017

Cea de a doua ediţie a « Festivalulul Tradiţiilor Culturale Turceşti », se va desfăşura în perioada 9-11 iunie 2017, în Bucuresti, Parcul Herăstrău, lânga Roata mare.

Manifestarea se înscrie în suita de evenimente similare, dedicate Tradiţiilor Culturale Turceşti  şi va fi organizată  de către cotidianul de limbă turcă Gazete Balkan , cu prilejul aniversarii a 12 ani de la aparitia sa in Romania.

Evenimentul se va bucura de prezenţa Excelenţei Sale, Domnul Osman Koray Ertaş – Ambasadorul Republicii Turcia la Bucureşti.

Pe parcusul celor trei zile, Festivalul Tradiţiilor Culturale Turceşti  va avea loc intre orele 10:00 si 22:00 şi va aduce în centrul atenţiei atât meştesugurile, dansurile şi cântecele turcesti, cât şi renumita bucătarie turcească, ilustrată printr-o expoziţie culinară care cuprinde numeroase standuri cu bunatăţi de toate felurile.

Ceaiul şi cafeaua turcească vor fi şi ele prezente la standurile cu produse de gastronomie.

Alături de standurile cu preparate tradiţionale din bucătăria turcească, vor fi oferite spectacole, numeroase ansambluri de muzică şi dans din Turcia şi din România, vor fi prezente pe scena festivalului.

În cadrul manifestarii va fi organizată o tombolă cu premii atractive. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here