Femeile se ingrasa dupa ce-si fac un nou iubit!

0
1305

Daca pana acum credeai ca ai acumulat cateva kilograme in plus din cauza confortului alimentar, un studiu britanic releva ca principalul vinovat in aceasta situatie ar putea fi noul tau iubit.

Potrivit noului studiu, femeile au tendinda sa manance mai mult atunci cand sunt fericite si, prin urmare, se ingrasa in medie cu sapte kilograme in primul an de relatie, scrie DivaHair.ro.

Doar 16% dintre femeile chestionate spun ca au pierdut in greutate, in timp ce marea lor majoritate au afirmat ca erau mai slabe atunci cand erau singure si erau mai putin fericite cu viata lor.

In schimb, cercetatorii au descoperit ca barbatii dau jos cateva kilograme atunci cand incep o noua relatie. 39% dintre barbatii chestionati au afirmat ca au slabit in medie patru kilograme in primul an de relatie, in timp ce 29% dintre acestia au marturisit ca au luat in greutate la inceputul relatiei de cuplu.

In cadrul cercetarii, care a vizat femeile si barbatii aflati intr-o relatie de mai bine de un an, respondentilor li s-a mai cerut parerea in legatura cu aceasta tendinta de ingrasare, iar majoritatea  femeilor au raspuns ca au inceput sa manance mai mult din simplul fapt ca sunt fericite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here