Federal-Mogul Motorparts introduce module dedicate sistemelor de aprindere în platforma sa online de training

0
1390

Tehnicienii își pot îmbunătăți cunoștințele accesând gratuit sesiunile de formare și asistență online

Federal-Mogul Motorparts, divizie a Federal-Mogul LLC, a anunțat lansarea a trei noi module de training pe website-ul său F-M Campus. Noul conținut disponibil în platforma online oferă informații și training tehnic pentru produsele de aprindere BERU® și Champion®.


Ghidând utilizatorii prin Nivelul introductiv, Nivelul de bază și până la Nivelul de diagnostic, noile module de training ilustrează funcționarea generală a sistemelor de aprindere, incluzând și informații despre procesul de producție și materialele utilizate în cadrul acestuia. Acestea explică, de asemenea, procesul de examinare în căutarea defectelor vizibile și oferă informații despre perspectivele viitoare ale sistemelor de aprindere.

F-M Campus este o platformă online gratuită de training destinată oricărei persoane care își desfășoară activitatea sau este interesată de domeniul pieselor auto și de servisarea și montarea acestora. Disponibilă 24/7, această platformă oferă cursuri variate de la Generalități auto la cursuri specializate pe componente, precum Sisteme de Frânare, Motor, Filtre, Sisteme de direcție și suspensie și Rulmenți de roată.

Platforma F-M Campus este ideală pentru tehnicieni și, de ce nu, pentru pasionații auto,” explică Marijn Staal, European Trade Marketing & Technical Services Manager, Federal-Mogul Motorparts EMEA. „Conștientizăm importanța formării continue, iar cel mai bun mod de a demonstra acest lucru este punând-o la dispoziția clienților noștri. De la începutul anului 2016 am observat o creștere de 37% a numărului de utilizatori ai platformei, cele șase module noi având drept rezultat un număr de 9.263 utilizatori care au trecut examenul și au primit certificare. Fie că ești proprietarul unui service care dorește să perfecționeze cunoștințele echipei sale de mecanici sau ești un tehnician tânăr care dorește să își dezvolte cariera, platforma F-M Campus este potrivită pentru tine.

Pe website-ul F-M Campus sunt disponibile de asemenea și sesiunile de training și clipurile video de depanare de pe canalul de YouTube F-M Campus. Clipurile video de instruire sunt ușor de urmărit, acoperă o gamă largă de teme, de la schimbarea plăcuțelor de frână la motociclete pȃnă la montarea rulmenților de roată, și sunt disponibile în nouă limbi.

Pentru mai multe informații despre F-M Campus, puteți vizita website-ul www.FMcampus.eu.

Pentru a urmări conținutul video, căutați și abonați-vă la canalul de YouTube F-M Campus.

Despre Federal-Mogul

Federal-Mogul LLC este un furnizor global de top de produse şi servicii destinate producătorilor auto şi operatorilor de service pentru vehicule şi echipamente de pe piaţa automobilelor, vehiculelor comerciale uşoare, medii şi grele, navale, feroviare şi aerospaţiale, precum şi de pe piaţa energetică şi industrială. Produsele şi serviciile companiei contribuie la reducerea consumului de combustibil, a emisiilor de CO2, şi îmbunătăţesc siguranţa vehiculelor.

Federal-Mogul cuprinde două divizii de afaceri independente, conduse fiecare de către un director general executiv, aflat în subordinea consiliului de administraţie al Federal-Mogul.

Divizia Federal-Mogul Motorparts vinde şi distribuie un portofoliu larg de produse prin intermediul a peste 20 dintre cele mai recunoscute mărci de pe piaţa globală auto din segmentul aftermarket, deservind în acelaşi timp echipamente originale incluzând sisteme de frânare, ștergătoare și o gamă de componente de șasiu, către producătorii de vehicule. Mărcile aftermarket ale companiei includ ştergătoarele ANCO®; piesele și fluidele auto premium calitate OE Beck/Arnley®; sistemele de aprindere BERU®*, sistemele de iluminare, bujiile, ştergătoarele şi filtrele Champion®, filtrele Interfil® , produsele pentru motoare AE®, Fel-Pro®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, National®, Nüral®, Payen®, Sealed Power® și Speed-Pro® , piesele de șasiu MOOG® şi produsele pentru frânare şi iluminare Abex®, Ferodo®, JURID® și Wagner®.

Divizia Federal-Mogul Powertrain proiectează şi produce componente originale pentru sisteme de propulsie şi produse de protecţie a sistemelor pentru autoturisme, autovehicule grele, aplicaţii industriale şi de transport.

Federal-Mogul a fost înfiinţată la Detroit în anul 1899 şi are sediul central în Southfield, Michigan. Compania are aproximativ 53.000 de angajaţi în 24 de țări. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.FMMotorparts.com.

*BERU este marcă comercială înregistrată a BorgWarner Ludwigsburg GmbH

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here