FEDERAL MOGUL MOTORPARTS ANUNTA

0
1586

 

Noul catalog de piese de frânare Jurid® pentru vehicule comerciale oferă o mai bună acoperire a regiunii EMEA

 – Gamă completă de componente de frânare de calitate OE pentru vehiculele comerciale, rețea de asistență extinsă, catalog nou, ușor de parcurs –

 

 

București, 30 mai 2018. Federal-Mogul Motorparts a anunțat lansarea unui nou catalog al gamei sale de produse de frânare Jurid® pentru vehicule comerciale (commercial vehicles – CV). Catalogul acoperă toate cerințele de frânare, oferind inclusiv o acoperire de top a tipurilor de plăcuțe de frână, garnituri de frână și discuri, necesare parcului de vehicule comerciale din regiunea EMEA, prin peste 650 de coduri de identificare a pieselor. Gama include, de asemenea, senzori de uzură, accesorii și nituri, oferind un pachet complet de piese de schimb de calitate OE.

 

Jurid operează, de asemenea, o rețea extinsă de asistență tehnică pentru clienți, cu ajutorul fișelor Trouble Tracers și buletinelor periodice, ajutând tehnicienii de pe piața pieselor de schimb să identifice și să rezolve problemele comune de frânare. Catalogul este împărțit în subsecțiuni ușor de parcurs dedicate furgonetelor, camioanelor, autobuzelor, remorcilor și producătorilor de sisteme de frânare, facilitând căutarea modelului dorit.

 

Noul catalog încorporează extinderea semnificativă a gamei Jurid, iar structura sa actualizată a fost concepută pentru a simplifica experiența clienților noștri, făcând mai rapidă căutare pieselor și reducând șansele unei comenzi incorecte„, a declarat Laura Fasoli, Product Manager Braking , Federal-Mogul Motorparts, EMEA. „Evoluția formatului cataloagelor noastre demonstrează, de asemenea, angajamentul Federal-Mogul Motorparts pentru perfecționarea continuă, acesta fiind completat de rețeaua noastră extinsă de asistență, care își propune să comunice cele mai noi recomandări, tehnici și informații vitale pentru piața pieselor de schimb.”

 

Gama Jurid oferă componente de frânare de calitate OE și înglobează o serie de noi tehnologii. De exemplu, tehnologia Jurid Metlock®  mărește suprafața de contact dintre materialul de fricțiune și spatele plăcuței de frână pentru a asigura o rezistență îmbunătățită la uzură. Greencoating este o altă tehnologie revoluționară, care distribuie căldura uniform între plăcuța de frânare și disc. Aceasta împiedică apariția zonelor de supraîncălzire pe discurile de frână, scade șansele de crăpare, reduce riscul uzurii premature a discului și contribuie la menținerea costurilor scăzute de funcționare.

 

Noul catalog poate fi comandat la echipa de asistență clienți Jurid sau online pe www.jurid.com. Clienții vor fi informați despre actualizările gamei prin intermediul sistemului TecDoc sau prin corespondență directă, iar catalogul conține o nouă secțiune, Ghidul cumpărătorilor, care include ilustrații ale plăcuțelor la scară 1:1, schițe 3D ale garniturilor, precum și mai multe informații despre senzorii de uzură, discuri și nituri.

 

Despre Federal-Mogul

Federal-Mogul LLC este un furnizor global de top de produse şi servicii destinate producătorilor auto şi operatorilor de service pentru vehicule şi echipamente de pe piaţa automobilelor, vehiculelor comerciale uşoare, medii şi grele, navale, feroviare şi aerospaţiale, precum şi de pe piaţa energetică şi industrială. Produsele şi serviciile companiei contribuie la reducerea consumului de combustibil, a emisiilor de CO2, şi îmbunătăţesc siguranţa vehiculelor.

 

Federal-Mogul cuprinde două divizii de afaceri independente, conduse fiecare de către un director general executiv, aflat în subordinea consiliului de administraţie al Federal-Mogul.

 

Divizia Federal-Mogul Motorparts vinde şi distribuie un portofoliu larg de produse prin intermediul a peste 20 dintre cele mai recunoscute mărci de pe piaţa globală auto din segmentul aftermarket, deservind în acelaşi timp echipamente originale incluzând sisteme de frânare, ștergătoare și o gamă de componente de șasiu, către producătorii de vehicule. Mărcile aftermarket ale companiei includ ştergătoarele ANCO®; piesele și fluidele auto premium calitate OE Beck/Arnley®; sistemele de aprindere BERU®*, sistemele de iluminare, bujiile, ştergătoarele şi filtrele Champion®, filtrele Interfil® , produsele pentru motoare AE®, Fel-Pro®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, National®, Nüral®, Payen®, Sealed Power® și Speed-Pro® , piesele de șasiu MOOG® şi produsele pentru frânare şi iluminare Abex®, Ferodo®, JURID® și Wagner®.

 

Divizia Federal-Mogul Powertrain proiectează şi produce componente originale pentru sisteme de propulsie şi produse de protecţie a sistemelor pentru autoturisme, autovehicule grele, aplicaţii industriale şi de transport.

 

Federal-Mogul a fost înfiinţată la Detroit în anul 1899 şi are sediul central în Southfield, Michigan. Compania are aproximativ 55.000 de angajaţi în 24 de țări. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.FMMotorparts.com.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here