Facilitatile pe care le ofera centrele rezidentiale imbunatatesc zonele in care traim

0
658
proiect-rezidential

proiect-rezidentialPentru ca tot mai multe centre rezidentiale au fost ridicate in zone cunoscute pentru specificul de business, precum zona de Nord a capitalei, si care si-au pierdut ulterior caile de acces si facilitatile dimprejur, Adama, unul dintre cei mai mari

 dezvoltatori de pe piata de imobiliare din Romania, si-a concentrat constructiile rezidentiale in zone in care se regaseste clasa medie a Bucurestiului si care dispun de toate necesitatile targetului ales: parcuri, gradinite si centre comerciale.

Centrele rezidentiale au inceput sa fie construite dupa 2006, in contextul unei nevoi acute de apartamente noi, spatioase si diferite de cele construite inainte de ‘89. Bucurestiul a inceput sa fie impanzit de centre rezidentiale luxoase si, desi tendinta de construire a acestora era in nordul sau centrul Capitalei, totusi Adama s-a pliat pe nevoile oamenilor si isi amplaseaza locuintele in cartiere locuite de publicul tinta.

Ce ofera un centru rezidential: un nou standard de locuire,  cai de acces, locuri de parcare si de petrecere a timpului liber

 “Amplasamentul este primul aspect de luat in considerare in imobiliare. Cel mai bine este ca centrele rezidentiale sa fie pozitionate in functie de nevoile clientilor, iar nevoia tradusa in cerere dicteaza locul de constructie. Ele trebuie sa fie, la fel ca proiectele Adama, aproape de parcuri, de metrou, de centrele comerciale, pe scurt sa usureze viata clientilor nostri”, explica Asher Lax, directorul de Marketing&Vanzari al Adama.

Tocmai de aceea strategia Adama este amplasarea acestor centre rezidentiale moderne in zonele in care se regasesc persoanele din clasa medie.

“Nevoia de locuinte noi exista si daca e criza si daca nu e criza. Acum, avand in vedere situatia economica a Romaniei, oamenii sunt mult mai precauti, insa in ultimele luni majoritatea a cumparat cu bani cash si criza i-a ajutat astfel sa nu se indatoreze la banci”, adauga Alina Necula, manager de marketing la Adama.

Scopul locuintelor Adama: “Oamenii pot petrece mai mult timp cu familia”

Asher Lax completeaza ca acest tip de dezvoltare imobiliara este foarte importanta pentru orice oras in Romania, pentru ca sunt create locuri de munca in procesul de dezvoltare si orasul are o noua fata.

“Cu ocazia construirii acestor centre apar investitorii straini, care vor cunoaste mai mult din Romania. In acest fel, este ajutata si dezvoltarea infrastructurii si a confortului, prin aparitia locurilor de parcare din complexul rezidential, dar si prin facilitarea accesului catre scoli, mall-uri sau centre comerciale. Pentru ca atunci cand construiesti in apropierea cailor de acces,  ii dai omului mai mult timp pe care sa il petreaca impreuna cu familia”, precizeaza Lax.

Pentru Adama a primat acest aspect, de aceea a construit 5 complexuri rezidentiale in Titan, cunoscut prin parcurile largi si multitudinea mijloacelor de transport in comun. De asemenea, Adama are in portofoliu si Evocasa Selecta, care este situata la zece minute de Piata Universitatii, iar in orasele din provincie proiectele sunt localizate la cateva minute pana in centrul orasului.
Sursa foto: ArhivaFoto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here