”Fa ce-ti place!” – un sfat oferit de Raed Arafat in cadrul Ghidului Excelentei

0
677

Un interviu despre excelenta cu Raed Arafat, fondatorul Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD). Seria de interviuri Ghidul Excelentei: parte a platformei Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei ( www.mercedes-benz.ro/GhidulExcelentei)  Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei – o serie de manifestari autohtone

 menite sa vorbeasca despre ideea de excelenta si sa aduca aminte de promisiunea lui Gottlieb Daimler „The best or nothing”

Ghidul Excelentei: o colectie de interviuri in exclusivitate cu personalitati din Romania care pe parcursul activitatii lor au dat dovada de excelenta

Povestea marcii Mercedes-Benz este una despre pasiune. Pasiunea pentru perfectiune, fascinatie si responsabilitate.

Precedat de Tudor Giurgiu si Catalin stefanescu, interviul oferit de fondatorul Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD), Raed Arafat, completeaza colectia de interviuri din cadrul Ghidul Excelentei, prezentand viziunea sa asupra conceptului de excelenta si caile prin intermediul carora pot fi atinse cele mai inalte standarde profesionale.
,,Eu cred ca excelenta este un lucru care poate sa fie apreciat in mod diferit de fiecare om; este foarte greu sa cuantifici excelenta. Dar, totusi, ramane un factor comun: excelenta este intalnita atunci cand ai facut ce ti-ai propus intr-un mod foarte bun, incat nu numai tu esti multumit, dar si ceilalti apreciaza ce ai facut,” declara Raed Arafat in cadrul interviului.
Vorbind despre excelenta si despre modalitatile prin care aceasta poate fi atinsa, Raed Arafat indruma la perserverenta si consecventa pe parcursul intregii activitati profesionale, afirmand: ,,Fa ce-ti place! si sa nu ai dubii si sa nu asculti de cei care vor sa te indrepte catre alte cai de care nu esti convins.”
Raed Arafat este unul dintre oamenii care au pus sub semnul excelentei salvarea vietilor semenilor. Acesta pune pret pe lucrul in echipa, identificand acest aspect ca fiind esential in domeniul medical. ,,Eu cred ca excelenta in practica medicala nu poate fi datorata unui om, ci unor echipe, unor oameni care lucreaza impreuna. Nu poti atinge excelenta in asistenta de urgenta daca nu lucrezi in echipa.”
,,in salvarea vietii oamenilor nu poti sa lasi loc la discutii, la negocieri sau la solutii de mijloc” – aceasta este principiul dupa care se ghideaza Raed Arafat in fiecare zi din viata sa, fiind convins ca perseverenta si efortul sustinut reprezinta caile sigure catre reusita.
Colectia de interviuri Ghidul Excelentei va fi completata succesiv cu ajutorul unei serii de personalitati care vor lua parte la acest proiect in urmatoarea perioada. Interviurile pot fi vizionate online pe website-ul Mercedes-Benz Romania, la adresa: www.mercedes-benz.ro/GhidulExcelentei.

Platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei
Ghidul Excelentei face parte din platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei si reuneste in cadrul sau o serie de manifestari menite sa vorbeasca despre ideea de excelenta si sa aduca aminte de promisiunea lui Gottlieb Daimler ,,The best or nothing”.
Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei cuprinde alaturi de seria de interviuri Ghidul Excelentei si sectiunile TIFF 2010 si Mercedes-Benz si Cercetasii Romaniei: Gata oricand!. in plus, in perioada imediat urmatoare, aceasta platforma va fi extinsa prin intermediul altor demersuri pe care Mercedes-Benz Romania le asociaza cu ideea de excelenta.
Mercedes-Benz Romania a lansat anul acesta Ghidul Excelentei, o colectie de interviuri exclusive cu personalitati marcante ale spatiului social-cultural autohton. Acest proiect reprezinta un demers firesc de cautare a excelentei alaturi de oameni care pe parcursul activitatii lor profesionale au dat dovada de excelenta si care s-au remarcat atat in spatiul romanesc, cat si la nivel international printr-un set riguros de valori si principii.
in cadrul acestui demers, Mercedes-Benz Romania a strans parerile unor oameni de prestigiu, care incontestabil, se raporteaza la cele mai inalte standarde. in cele din urma, Ghidul Excelentei poate reprezenta o sursa de inspiratie pentru orice spectator al seriei de interviuri.

Povestea marcii Mercedes-Benz: pasiunea pentru perfectiune, fascinatie si responsabilitate
Dintotdeauna, Mercedes-Benz a cultivat un set de valori prin care a dat dovada pe parcursul timpului de excelenta. Mai mult, povestea marcii Mercedes-Benz este una despre pasiune. Pasiunea pentru perfectiune, fascinatie si responsabilitate.
Iar cele trei valori reprezinta impreuna promisiunea pe care Mercedes-Benz o face tuturor celor care si-au manifestat pasiunea pentru excelenta marcii germane. Astfel, perfectiunea este cea care garanteaza confortul, calitatea si siguranta autovehiculelor. Fascinatia este cea prin intermediul careia Mercedes-Benz vorbeste despre sportivitate, stil si design. De asemenea, Mercedes-Benz a cultivat pe parcursul istoriei sale, care se confunda cu cea a automobilului, responsabilitatea prin inovatie, sustenabilitate si grija pentru clientii sai.
Mai multe detalii despre Mercedes-Benz sunt disponinile la adresele: www.mercedes-benz.ro si www.media.mercedes-benz.ro.
Contact:
Gabriel Craciun
[email protected]
+40 21 2004 523

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here