EXPERT-SCAUNE.ro, locul unde funcționalitatea întâlnește calitatea și designul

0
1497

Scaunul este unul din cele mai utilizate obiecte de mobilier în viața de zi cu zi. Că vorbim de propria locuință, de birou sau de restaurant, scaunul este unul din elementele centrale ale încăperii.

Ținând cont de toate acestea, este destul de important ca pe lângă funcționalitate, scaunul să ofere confort și să fie din punct de vedere al imaginii în concordanță cu încăperea în care este amplasat. Și știm cu toții că nu este ușor să găsim ce avem nevoie într-un timp scurt, la un preț cât mai mic, la o calitate ridicată. Asta până acum, pentru că pe magazinul online EXPERT-SCAUNE.ro găsiți sute de modele de scaune, într-o varietate de culori, cu multiple funcționalități și destinate diferitor tipuri de încăperi.

Gama extrem de variată de articole prezente pe WWW.EXPERT-SCAUNE.RO vine în ajutorul clienților în a-și găsi scaunul de care au nevoie, iar comanda ajunge la aceștia în termen de 48 ore de la confirmarea ei. Portofoliul EXPERT-SCAUNE.ro cuprinde următoarele tipuri de scaune:

Scaune de birou

Această categorie vă propune scaune pentru dotarea birourilor, atât a celor de companie, cât și a celor personale. Acestea îndeplinesc caracteristici de ergonomie, confort, calitate și design, pentru a crea un spațiu cât mai propice activităților ce țin de munca la birou.

Scaune de bucătărie

În funcție de modul în care vedeți bucătăria, EXPERT-SCAUNE.ro vă oferă scaune cu un design elegant, modern sau clasic, în peste 15 variante de culoare, peste 7 variante de materiale pentru structura cadrului, cu tapițerie din lemn lăcuit, piele, piele ecologică, mesh și multe altele.

Scaune de bar

Până nu demult, acestea erau destinate exclusiv spațiilor comerciale, dar acum, acestea se pretează excelent și în bucătoriile moderne ce beneficiază de mobilier stil bar. În funcție de designul barului, că vorbim de cel din locuință sau cel din sectorul comercial, EXPERT-SCAUNE.ro este partenerul de care aveți nevoie pentru a achiziționa modelul de care aveți nevoie, la nivel maxim de calitate și la un preț accesibil.

Scaune de masaj

Într-o lume a vitezei în care timpul pare mereu insuficient, stresul poate fi un factor ce afectează destul de serios atât sănătatea cât și starea de spirit. Pentru scurtele momente de relaxare, WWW.EXPERT-SCAUNE.RO vă propune scaune de masaj cu prețuri ce pornesc de la doar 555 lei.

Scaune de relaxare

Cu diferite dimensiuni ale șezutului și spătarului, la EXPERT-SCAUNE.ro găsiți modele care să se plieze pe cerințele dumneavoastră, pe forma, înălțimea și greutatea corpului. Acestea sunt destinate în general livingurilor, pentru spații de citit, sau chiar create special pentru a asigura o poziție relaxantă pentru momentele când lucrați la calculator.

Scaune pentru săli de conferințe

Sălile de conferințe sunt un mediu ce trebuie să ofere confort și imagine pe care compania vrea să o imprime celor prezenți. La EXPERT-SCAUNE.ro veți găsi diferite modele care să se plieze pe cerințele dumneavoastră, scaune rezistente de o calitate ridicată, cu structură a cadrului realizată din lemn, aluminiu, metal, oțel și plastic.

Scaune pentru restaurante

Mobilierul dintr-un restaurant este deosebit de important pentru succesul afacerii, acesta trebuind să furnizeze clientului atât o imagine plăcută ochiului, cât și confort. Secțiunea dedicată acestora pe magazinul online www.expert-scaune.ro cuprinde peste 50 de modele, astfel încât să vină în întâmpinarea diferitelor gusturi și nevoi.

Scaune pentru sufragerie

Sufrageria este punctul central al locuinței, acesta fiind motivul pentru care fiecare articol de mobilier din încăpere trebuie ales cu atenție. Astfel, dacă sufrageria cuprinde o masă în jurul căreia familia sau oaspeții se adună, expert-scaune.ro pune la dispoziție diferite modele de scaune. În același timp oferta cuprinde și scaune ce se pretează la măsuțe de cafea.

Scaune pliante

Că aveți oaspeți mai mulți decât vă așteptați, sau aveți nevoie să vă dotați terasa sau grădina, soluția cea mai la îndemână și cea mai practică constă în scaune pliante ce pot fi ușor de depozitat și transportat. În aceeași categorie veți putea găsi și mese pliante.

Mese

Livingul sau terasa dumneavoastră are nevoie de un punct care să atragă atenția printr-un design elegant sau modern, iar aici intervine EXPERT-SCAUNE.ro. Magazinul online vă propune modele deosebite de măsuțe pentru cafea ce se remarcă prin designul deosebit și calitatea materialelor folosite.

 

Despre EXPERT-SCAUNE.ro

EXPERT-SCAUNE.ro este parte a companiei S.C. Mob Almi S.R.L., companie ce mai cuprinde magazinele online www.expert-saltele.ro, www.saltele-ortopedice.net si www.mobalmi.ro. Compania are o experiență de peste 13 ani pe piața din România și se bucură de încrederea a peste 30.000 de clienți mulțumiți de serviciile oferite în spațiul online. Compania beneficiază și de suportul unor magazine fizice în cadrul cărora clienții pot testa produsele pe care le doresc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here