EVERGENT Investments este promotor al educației la standarde internaționale

0
956

Compania de investiții financiare susține și în 2022 programul Executive MBA, acreditat de trei universități din Marea Britanie

 

EVERGENT Investments, compania de investiții financiare cu experiență de 30 de ani în piața românească de capital, sprijină educația la standarde internaționale pentru managerii care doresc sa performeze într-un mediu dinamic, global, cu provocări multiple.

 

În calitate de partener al Transilvania Executive Education, organizație din România care colaborează cu 3 universități britanice renumite, Universitatea Buckingham, Universitatea Hull și Universitatea Suffolk, EVERGENT Investments susține programul Executive MBA.

 

Aplicăm cu perseverență principiile pe care le-am asumat în Codul nostru de guvernanță corporativă. Având o profundă înțelegere a rolului nostru de a susține educația, ca parte a implicării în comunitate și în societate în general, continuam sa contribuim la atingerea unui scop semnificativ, dincolo de profit și randamente pentru acționari. Sprijinim performanța, creativitatea și îi căutăm pe cei care știu sa provoace status-quo-ul. Sistemul educațional românesc se străduiește din inerție să formeze oameni de care are nevoie piața muncii, însă puțin pregătiți să provoace status-quo-ul. Dar companiile puternice au nevoie de lideri cu viziune, care să adreseze întrebări în consecință: „Ne conformăm sau inovăm? Facem posibil ceea ce pare imposibil?”. Prin participarea la acordarea burselor MBA, îi ajutăm pe cei cutezători și inteligenți să se pregătească pentru a contura viitorul. Alături de Banca Transilvania, prin TEE Cluj, oferim suportul necesar pentru desfășurarea unui altfel de model educațional care  să aducă la lumină și să șlefuiască noi valori.”, declară Claudiu Doroș, Președinte Director General EVERGENT Investments.

 

Executive MBA este un program dedicat tinerilor manageri cu cel puţin 3 ani de experiența profesională într-un rol executiv, care va începe în primăvara anului 2022. Programul oferit de Universitatea Buckingham în parteneriat cu Transilvania Executive Education va cuprinde  module de strategie, gândire sistemică, guvernanță corporativa și transformare digitală.

În cadrul organizației TEE sunt implicați peste 40 de profesori și consultanți internaționali care contribuie la dezvoltarea comunităṭii locale de afaceri şi care facilitează înțelegerea dinamicii mediului de afaceri global.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here