Evenimente Clubbing: TRON: Legacy OST Release Party

0
716

Club Space

TRON: Legacy OST Release Party

Club Space

Vineri, 17 decembrie 2010

with:

OK Corral

VRT

Brazda lui Novac

Pe 17 decembrie 2010, concomitent cu lansarea oficiala a filmului TRON:Legacy/ TRON: Mostenirea, la Club Space are loc lansarea oficiala a soundtrack-ului TRON: Legacy, scris si compus de Daft Punk.

OK Corral, VRT si Brazda lui Novac vor recrea atmosfera din filmul TRON: Legacy, cat si cea din soundtrack.

Intrare libera pana in ora 01:00, 20 lei dupa ora 01:00.

In cadrul petrecerii de lansare a soundtrack-ului, Clubul Space va pune la dispozitie o camera special amenajata TRON, unde fanii pot asculta si cumpara discurile fizice TRON: Legacy Original Motion Picture – Music by Daft Punk si vor putea primi materiale promotionale TRON.

Dupa ce au crescut cu o admiratie profunda pentru filmul TRON, varianta originala din 1983, Daft Punk au decis sa scrie un nou capitol in istoria filmului: duo-ul a cerut ajutorul unei orchestre simfonice pentru a realiza acest soundtrack si au inregistrat la AIR Lyndhurst Studios, cel mai renumit studio de inregistrari pentru coloane sonore din lume.

TRON: Legacy este o aventura 3D care se desfasoara intr-o lume digitala incredibila, creata cu ajutorul unor efecte vizuale foarte spectaculoase, o lume diferita din punct de vedere vizual de orice a aparut pe ecrane pana acum.

Sam Flynn (Garrett Hedlund), expertul tech de 27 de ani, fiu al lui Kevin Flynn (interpretat de castigatorul de Oscar Jeff Bridges), investigheaza misterioasa disparitie a tatalui sau si se gaseste atras universul high-tech TRON, unde tatal sau traieste, captiv, de 25 de ani.

Filmul TRON: Legacy / TRON: Mostenirea apare in cinematografele din Romania si din intreaga lume si in cele din Romania incepand cu 17 decembrie.

Mai multe detalii despre film: www.tron-mostenirea.ro

Un eveniment sustinut de: Radio 21, Music Channel, Cinemagia.ro, 220.ro

Parteneri media: nights.ro, beatfactor.ro, bestmusic.ro, feeder.ro, monden.info, metropotam.ro, vedeta.ro, fotoclubbing.ro, port.ro, cineforum.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here