Evenimente Clubbing: Transforming the Green Room @ Green Room

0
462

Green Room

Transforming the Green Room

sambata, 20 noiembrie 2010 @ Green Room – 11 pm

Lineup:

THE MODEL

Profet

warmup:

Solar Explosion

Derikoteri

"Stim ca v-a fost dor de Transformărs Events, si noua ne-a fost dor sa petrecem cu voi, asa ca ne-am hotarat sa va invitam la o seara cum v-am obisnuit deja, cu muzica buna, prieteni si atmosfera underground.

In caz ca va intrebati ce am facut in ultima vreme, am cautat noi idei si surprize, am pregatit muzica si ne-am "antrenat" DJ-ii pentru ca viitoarele petreceri sa fie tot mai reusite. Prima surpriza care vine cu aceasta petrecere este locatia. Va asteptam sambata, 20 noiembrie, la Green Room, pe Soseua Oltenitei nr 103, intr-un adevarat laborator de muzica electro! In rest, va lasam curiosi pana ajungeti la fata locului… Transforming the Green Room incepe la orele 23:00!

Vom incepe cu un warm up marca Solar Explosion & Derikoteri, specific serilor Transformărs, care promit un set memorabil! In main revine alaturi de mebrii Transformărs The MODEL, cu acelasi stil techno baroc cu care avem amintiri de neuitat. Urmeaza deep techno session cu Profet, la after, pe care nu trebuie sa-l ratati."

Soseua Oltenitei, nr. 103

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here