Evenimente Clubbing: The Model, Razvan Cosmin, Mistor, Alex Maresh, Just D'Light @ Raum Club – Revelion 2011

0
639

Club Raum

REVELION @ CLUB RAUM (Cluj Napoca)

Line up:

THE MODEL,

Razvan Cosmin,

Alex Maresh,

Just D’Light,

Mistor.

"Timpul s-a scurs cam repede si nici nu ne-am dat seama ca al nostru clubulet drag implineste de revelion primul an de existenta.

Cu aceasta ocazie, 31 Decembrie este motiv de sarbatoare de minim doua ori: o data revelionul si a doua oara primul an de Raum.

Unde mai pui ca invitatul special este The Model, care va mixa pentru a doua oara in Raum!

Clubul Raum s-a deschis acum aproape un an. Are o capacitate de circa 150 de persoane, sistem de sunet complet Nexo, un bar multi touch de 4 m, si un sistem vizual inovator (video mapping + realtime audio analyzer).

Prin Raum au trecut, pana acum, trupe precum Discoballs, Blanoz, The Filters, si DJi precum Mick Wills, Dario Zenker, Violett, Guim Lebowski, Jon Attend, Gojira, The Model, Khidja (Rusu si Flore), Cosmin TRG, Logan si multi altii.

Inca de la inceput, Raum a optat pentru o clientela care sa fie in primul rand iubitoare de muzica. Vrea sa atraga lumea casual, inteligenta si in acelasi timp decenta sau "indecenta" intr-un mod placut vederii. Accentul se pune pe calitate si nu cantitate.

Raum este de fapt un playground pentru cei care vor sa asculte muzica si deci artisti noi, pe care alte cluburi nu o sa aiba niciodata curajul sa ii aduca, un spatiu care nu tolereaza prostul gust, masa si canapaua. Locatia este o casa construita in anul 1718, in fosta cetate a Clujului, situata pe dealul cetatii, deasupra orasului, dar chiar in centrul sau. Casa este chiar pe "buza" dealului, de unde ai parte de o panorama foarte misto, avand la dispozitie tot centrul orasului.

Raum vine din germanul ‘spatiu’. Trebuia gasit ceva simplu si abstract, care sa inglobeze toate cuvintele definitorii ale acestui club – simplu, exclusivist, intrigant, retras si functional."

Bilete:

– 100 lei (include consumatie de 50 lei, sampanie din partea casei, bufet cu fructe exotice). Biletele pot fi cumparate in avans din Raum (detalii la bar).

Biletul asigura accesul si la petrecerea de pe data de 30 Decembrie din Raum [NYE 2011 Pre party cu Miguel Sanchez, Alex Modoi, Akos (happy birthday!) & surprise guests]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here