Evenimente Clubbing: SUB FOCUS @ arena dnb

0
534

Arenele Romane

Sambata, 14 mai, la Arenele Romane, va avea loc a treia petrecere Arena DNB din 2011. Evenimentul il va avea ca invitat pe SUB FOCUS. Dupa ce a cucerit dnb-ul, a produs un album revolutionar si a adus in fata lumii o scena muzicala neglijata pana acum, SUB FOCUS vine la Arena dnb.

Alaturi de el, pe scena vor urca MC I.D, Seba 1394, Grid si Sundancer cu baietii de la Vedem si Plus la visuals.

Pentru Nick Douwma (Sub Focus), totul a inceput cu un demo CD pe care un prieten i l-a trimis celui mai mare DJ de dnb din lume, Andy C, cu un numar de telefon aproape sters pe coperta. Andy C , impresionat de calitatea pieselor, dupa cateva incercari esuate, a reusit sa formeze corect numarul de telefon si sa vorbeasca cu Sub Focus. Rezultatul acelei convorbiri a fost lansarea primei piese produse de acest nou artist, track lansat in cadrul label-ului condus de Andy C, Frequency.

Deruland pana in 2011, il gasim pe Sub Focus in postura de autor al unuia din cele mai importante albume din istoria dnb-ului, album prin care a incercat sa continue legamantul Pendulum de a aduce aceasta scena, care a stat prea mult in underground, in fata publicului. Entuziasmul si aprecierile care au urmat dupa prezenta lui pe scena GLADE a festivalului GLASTONBURY din 2010 confirma reusita lui in aceasta misiune initiatica. Prezenta lui la petrecerea Arena DNB din 14 mai ne onoreaza si stabileste noi criterii de excelenta in fenomenul dnb din Romania.

Pasionat de muzica de la o varsta frageda, el a cantat la Bass intr-o formatie in liceu, inainte de a invata singur arta samplingului/productiei. A continuat apoi cu studii de acustica in cadrul facultatii. Aceasta formare eclectica, alaturi de o curiozitate muzicala iesita din comun si impreuna cu un interes muzical foarte variat (de la Vangelis, la Nirvana sau Justice), explica masivul succes al muzicii pe care o produce, dar si spectaculoasa energie pe care o genereaza prezentele lui live.

Petrecerea va avea loc in aer liber sau in cort, in functie de starea vremii.

Intrare:
25 lei in avans la Base, Boarder’s sau The Kitchen _disponibile incepand de vineri, 6 mai

Base(http://baseteam.ro/default.php?p=contact)
Boarder’s(http://eshop.boardersshop.ro/)
The Kitchen (http://bit.ly/aLwRxW)

35 lei la poarta (petrecerea incepe la ora 22:30, portile se deschid la ora 22:00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here