Evenimente Clubbing: Space Closing Party

0
531

Club Space

WE DANCE PREZINTA:

SPACE CLUB CLOSING PARTY

RHADOO | SAMMY DEE – live | GESCU | ALEXANDRU | CRID – visuals

Sambata, 14 mai 2011, ora 23:00

Space Club – Str. Academiei nr. 35-37, Bucuresti

Contact si rezervari: 0733 800 903

Pret intrare: 20 lei inainte de ora 00:00 / 30 lei dupa

Intotdeauna weekend-ul cu 1 Mai prevesteste sosirea verii, iar sosirea verii prevesteste inchiderea cluburilor. Agentia We Dance are placerea sa va invite la ultima petrecere a acestui sezon din clubul bucurestean Space, cu Rhadoo, Sammy Dee -live-, Gescu si Alexandru.

De-a lungul acestui sezon ne-am intalnit la Space cu artisti precum Hell, Steve Bug, Vera, Pushkarev, Rhadoo, Petre Inspirescu, Audiojack, D’julz, Anonym, Dyed Soundorom si multi altii. Acum a sosit momentul sa ne intalnim in acelasi loc si sa depanam impreuna amintiri dobandite in acest an.

Sammy Dee este apreciat atat pentru mixurile sale efervescente, cat si pentru productiile de mare rafinament. Ca DJ, este cealalta jumatate a proiectului Pantytec, alaturi de ZIP . A debutat in 2002 la Perlon cu albumul "Pony Slaystation". A fost rezident in cluburi ca E-Werk, Robert Johnson, Ostgut si Tresor. A fondat proiectul Half Hawaii impreuna cu Bruno Pronsato. In cariera sa de producator Sammy Dee a mai colaborat si cu Heiko Laux si Guido Schneider. Timp avem suficient intrucat muzica va rasuna pana la epuizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here