Evenimente Clubbing: Snatt & Vix @ Studio Martin

0
778

Studio Martin

SNATT & VIX

vineri, 21 ianuarie 2011, ora 23:00

@ Studio Martin

2010 a fost un an foarte bun pentru Snatt & Vix, cu multe partyuri unde au mixat alaturi de DJ renumiti, de talie internationala, si anume: Tiesto, Paul Van Dyk, Markus Schulz, Chicane, Ronski Speed, Daniel Kandi, Ashley Wallbridge, Jochen Miller, Mark Sherry si Tempo Giusto.

2010 a fost deasemenea anul in care Snatt & Vix au semnat cu Armada, unde au scos trei colaborari cu Moonpax din Israel : “Winter Of Love”, “Replay Girl” si “Disco Terra”, cea din urma fiind in colaborare si cu producatorul finlandez Xspective Sense, dar si o noua alta colaborare la piesa numita “Sunride” impreuna cu producatorul rus Pavel Rad’ko aka In Progress.

2010 s-a incheiat pentru Snatt & Vix cu un superb remix la single-ul “All Around Me” semnat Lange feat. Betsie Larkin.

In 2011, Snatt & Vix se vor axa si mai mult pe producing, anuntand ca vor scoate si piese cu vocal alaturi de colega lor – Alexandra Badoi. Prima piesa featuring Alexandra Badoi a fost deja semnata cu Armada, label-ul lui Armin Van Buuren.

La acest prim party TrancENDancE pe 2011, Snatt & Vix au ocazia sa testeze cateva noi productii proprii. Oare cum suna?!

Rezidentii TrancENDancE, Snatt & Vix se vor ocupa atat de warm-up, de main cat si de after party, deci 100% Snatt & Vix!

Intrare: 10/20 lei

Rezervari: 0733 627 846

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here