Evenimente Clubbing: Raveology party

0
477

Barocco

Sambata 18 septembrie ora 23:00 Raveology striga adunarea la Barocco Bar din Str. Domnita Anastasia , Nr. 10

HOT SPOT ! Atmosfera unei bune dispoziti pline de extaz cu deep house & house , tech house si techno mixat cu finete …si pasiune alaturi de :

PLUSCULAAR – www.myspace.com/plusculaar
La 23 de ani(in 2010) se mandreste cu peste 100 de petreceri in Bucuresti, orasul lui natal, in restul tari cat si in afara grantei, Ukraina si Bulgaria fiind deja cucerite, urmand ca in scurt timp sa fie invitat in Franta, Italia (Goodlife – Roma) Polonia (Cracow & Lublin), si pentru a 2a ora in Ukraina, ultimile case de discuri cu care a colaborat sunt: Swan Music, Go Freak, Esemtrax, Dot One Records. In ultimul timp seturile lui au fost dominate de productii propri cea ce ii da un motiv in plus sa se simnta pe drumul cel bun.

LUCA M & KYAS – http://www.myspace.com/lucamadalin
Luca Madalin-Alexandru, cunoscut ca Luca M, a dezvoltat o pasiune pentru muzica din momentul in care a auzit primul beat. El a impresionat atat dj-ei cat si producatori din intreaga lume cu piesele lui produse intr-un stil unic, colaborand cu artisti precum: Ben Anders, YNK, Hector Couto, urmand in curand cu: Dale Howard and Ronan Portela. Cu adevarat impresionant este ca Luca are doar 20 de ani dar o pasiune si dedicatie speciala pentru tech house. 2010 pare un an excelent pentru el!

GROOVE SOUNDSYSTEM – www.myspace.com/groovesoundsystemltd
Julian Groove & Aimar, vorbim despre cel mai noi proiect muzical romanesc plin de culoare, pasiune si iubire, sunt la inceput de drum dar rezultatul petrecerilor la care iau parte parca iti spun ca sunt unii dintre cei mai buni. Ii puteti asculta in fiecare marti de la ora 21:00 si in fiecare vineri de la ora 16:00 numai la One Underground.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here