Evenimente Clubbing: Phil Weeks @ Studio Martin

0
532

Studio Martin

Dots Events prezinta:

sambata, 11 decembrie 2010

@ Studio Martin

Room 1:

Phil Weeks (Robsoul Recordings)

TBF (Mango Booking)

Awd House Crew

Room 2 :

Soulmachine

Phil Weeks – All Day Every Day

Robsoul 90

Release Date: 19th November (Digital)

Vinyl little earlier

‘All Day Every Day’ este primul single extras de pe viitorul album al lui Phil Weeks, programat pentru lansare in luna Februarie 2011. Single-ul este tipic stilului cu care ne-a obisnuit deja “parintele” Robsoul in cariera sa de aproximativ 10 ani de zile, si anume: un groove hipnotic si funky ce doar confirma vorbele deja stabilite, livrate in Engleza dar cu un puternic accent frantuzesc. Mix-ul original este completat de “Ghetto mix” impreuna cu versiunile acapella si intrumentala. Atat “All Day Every Day” cat si albumul din care face parte a fost conceput cu binecunoscutul sampler MPC3000 , sunetele sample-urile si vocalurile fiind transformate de catre Phil in House rockers.

Phil Weeks explica conceptul single-ului si al albumului spunand ca: “Este vorba numai despre a taia si de a descompune sample-urile si de a reface apoi un puzzle, precum o fac si in muzica hip-hop – producatori precum Jay Dilla, Dj Premier si 9th Wonder. Am fost foarte inspirat de acest lucru. MPC3000 are un groove special si un sunet pe care-l iubesc si pe care incerc sa-l redau in muzica House prin intermediul acestui proiect.”

Din anul 2000 Phil Weeks si-a lansat brand-ul sau unic de muzica house la unele dintre cele mai mari label-uri de underground house: 2020 Vision, Music For Freaks, Brique Rouge, Detour, Adult Only, dar si label-ul sau Robsoul pentru care este responsabil pentru originalitate. De asemenea, face parte din binecunoscutul duo Fries & Bridges alaturi de Hector Moralez. Ascensiunea sa ca un Dj international in continua cautare de catre promoteri s-a potrivit excelent cu cariera sa de producator.

Label-ul Robsoul localizat in Paris este privit ca unul dintre cele mai stabile label-uri din muzica underground house. Fideli vinyl-ului, artisti precum Derrick Carter, Dj Sneak, Fred Everything, Diz, Chris Carrier, Hector Moralez si DJ WiLD au sustinut constant acest label, iar la randul sau, label-ul a introdus de nenumarate ori, artisti tineri pe aceasta scena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here